Tunnetko parhaan ystäväsi läpikotaisin? Lue hauska lista ja ota selvää

10.06.2015 23:45 - Tiina Svensk

Olette parhaan ystäväsi kanssa erottamattomat, ettekä haluaisi viettää aikaa kenenkään muiden kuin toistenne kanssa. Joidenkin mielestä saatatte tuntea toisenne liiankin hyvin, mutta se tuskin haittaa teitä.

Tosiystävä on sielunkumppanisi. Hän tietää sinun oudoimmat tapasi, synkimmät salaisuutesi ja rakastaa sinua niistä huolimatta. Hauskimmat muistosi ovat syntyneet hänen kanssaan, etkä malta odottaa mitä tulevaisuus tuo teille tullessaan.

Pop sugar -sivusto kokosi yhteen listan, joka paljastaa, tunnetteko ystäväsi kanssa toisenne ehkä "liiankin hyvin." Mitä kaikkea teidän ystävyytenne on ehtinyt jo käydä läpi?

1. Olet lakannut hänen varpaankyntensä: Kaikki kaverit auttavat toisiaan manikyyreissä, mutta pedikyyrit vaativat tosiystävyyttä!

2. Tiedät, mitkä elokuvat itkettävät häntä: Ja saatat kiusata häntä niistä silloin tällöin. Et kuitenkaan paljastaisi niitä kenellekään toiselle.

3. Autat finnien kanssa: Ällöttävää, mutta merkki sielunkumppanuudesta.

4. Tiedät hänen salaisimmat unelmansa: Ja tuet häntä niiden saavuttamisessa 100 prosentin varmuudella.

5. Olisit valmis puolustamaan ystävääsi tappelussa: Tai olet jo turvannut toverisi selustan kissatappelussa. Jos ette ole joutuneet kahakan keskelle, olette ainakin luvanneet toisillenne täyden tukenne tilanteen sattuessa.

6. Olette harjoitelleet tanssiliikkeitä yhdessä: Eikä mikään liike ole liian haastava, törkeä tai mauton kokeiltavaksi, vai mitä?

7. Olette stailanneet toisenne: Ja ikuistaneet hirvittävät lopputulokset kuviksi, jotka eivät tule koskaan näkemään päivänvaloa.

8. Tiedätte toistenne ajatukset vain yhdestä katseesta: Olipa kyse nopeasta vilkaisusta toveriin tai näyttävästä silmien pyöräytyksestä, tiedätte tasan tarkkaan toistenne sanat vain yhden katseen perusteella.

9. Olet ainoa, joka tietää hänen kyvystään syödä valtavan määrän herkkuja: Vain koska olet ainoa, joka pystyy samaan. Siksi herkuttelettekin yhdessä häpeilemättä lainkaan ruokamäärää, jonka yhdessä tuumin kadotatte.

10. Tiedät tasan tarkkaan, kuinka paljon ystäväsi voi juoda alkoholia: Muistuttelet myös mielelläsi seuraavana aamuna kaikesta, mitä hän on edellisenä yönä tehnyt.

11. Tiedät, mitä vaatteita saat häneltä lainata tai varastaa: Jotkut vaatekappaleet vain sopivat paremmin tyyliisi.

12. Olet ollut hänen tukenaan vaikeimpina aikoina: Ja tiedät täysin, kuinka piristää rakasta ystävääsi vaikeina aikoina.

13. Voisit koota kokonaisen gallerian rumista selfieistä, joita olette lähetelleet toisillenne: Kaikki irvistelyistä kaksois- ja kolmoisleukoihin on jo nähty!

14. Tiedät, milloin hän todella suuttuu: Olet myös nähnyt hänet äärimmäisen vihaisena ja räjähdyspisteessä.

15. Tiedätte molemmat, ettette voisi elää ilman toisianne: Miten se olisi edes mahdollista?


Lue myös: Tieteelliset faktat koottiin yhteen: Ystävät todella tekevät meistä onnellisempia

Lähde: Pop sugar

Kilpailut

Uusimmat