12 erilaista ystävyyssuhdetta - kuinka monta sinun elämästäsi löytyy?

22.06.2015 12:15 - Tiina Svensk

Ystävät ovat kuin toinen perhe, ja heitäkin on monenlaisia. Jokainen ystävyyssuhde on erilainen ja jokainen ystävä saa sinustakin eri puolia esiin.  

Elämän mennessä eteenpäin ympärillemme kertyy erilaisia ystäviä, joista jokaisen kanssa voit tehdä erilaisia asioita.

Kenelle sinä soitat ollessasi surullinen, ja kenen kanssa haluat lähteä juhlimaan? Elite Daily -sivusto listasi 12 erilaista ystävyyssuhdetta, jotka tunnistat varmasti oitis:

1. Ystävä, jonka kanssa olet oudoimmillasi

Jokaisella on ystävä, jolla on täysin identtinen huumori kuin sinulla. Sen vuoksi yleensä saatte toisistanne oudoimmat puolet esiin, ja ymmärrätte toistenne outoja, mutta hauskoja, tapoja ja eleitä.

2. Ystävä, joka saa sinut lähtemään seikkailuihin

Tällainen ystävä vie sinut mukavuusalueesi rajoille - ja astuu niiden yli kanssasi. Hänen seurassaan olet vapaa ja elämä on jännittävää: Jos haluat lopettaa työsi ja ostaa meno lipun Buenos Airesiin, hän kannustaa sinua tekemään niin. Tämä ystävä kävelee omaa polkuaan, ja kannustaa sinuakin olemaan uskaliaampi.

3. Ystävä, jolle voit soittaa itkien

Olipa kyseessä sitten tiukka päivä töissä tai huolet, jotka valvottavat sinua puoleen yöhön, voit soittaa ystävällesi.

Vaikka ette olisikaan puhuneet hetkeen, ja hän ei tietäisi täysin tilannetta, joka saa sinut kyyneliin, hän ymmärtää ja osaa tukea sinua. Tämä ystävä saa olosi kohenemaan hetkessä.

4. Ystävä, jonka kanssa vietit teini-ikäsi

Teinivuodet kanssasi viettänyt ystävä on yleensä sellainen, joka pysyy rinnallasi läpi elämän. Olette käyneet läpi todella paljon: Kasvoitte yhdessä aikuisiksi, nauroitte ja itkitte.

Olette kohdanneet aikuisuuden tuomat haasteet rinnakkain, ja jakaneet myös teiniaikojen jännittävimmät kommellukset keskenänne.

5. Ystävä, jonka neuvoihin voit aina luottaa

Ei ole väliä, kuinka kauan viimekertaisesta tapaamisestanne on tai kuinka paljon kilometrejä välillänne on, tämä ystävä osaa aina neuvoa sinua.

Hän uskaltaa olla myös rehellinen ja kertoa totuuden, vaikka se joskus sattuisikin.

6. Ystävä, joka on täysi vastakohtasi

Tällainen ystävä on yleensä ollut elämässäsi pitkään. Olette kasvaneet yhdessä, ja kiinnostuksen kohteenne, intohimonne ja tavoitteenne saattavat olla täysin eriäviä, mutta silti tunnet olosi kotoisaksi hänen seurassaan.

7. Ystävä, joka saa luovuutesi virtaamaan

Tämä ystävä innostaa sinua olemaan luova. Hänen kanssaan keskustelette kulttuurista, musiikista ja uusimmista elokuvista. Hän on filosofinen ja hänen seuransa innostaa sinuakin luomaan ja oppimaan uutta.

8. Ystävä, joka on sielunsiskosi

Ystävyyssuhteenne oli "rakkautta ensisilmäyksellä." Tiesitte heti ensitapaamisestanne, että teistä tulisi ajan myötä ystäviä.

Saatatte tulla täysin eri taustoista ja olette tavanneet aikuisiällä, mutta persoonanne ja mielenkiinnon kohteenne käyvät yhteen täysin. Katsotte maailmaa samalla tapaa ja jaatte yhteisen ajatusmaailman.

9. Ystävä, joka on objektiivinen

Hän ei välttämättä ole kaikista hienotunteisin ystäväsi, mutta hän todella uskaltaa sanoa asiat niin kuin ne ovat.

Joskus hänen suorat kommentit saattavat vaikuttaa jopa kylmiltä, mutta olet onnellinen että joku uskaltaa kertoa totuuden vaikeissakin tilanteissa.

10. Ystävä, jonka kanssa riitelette kuin sisarukset

Sinusta tuntuu kuin ystäväsi olisi ennemmin serkkusi tai sisaresi, vaikka ette olisikaan sukua keskenänne. Kinastelette asioista herkästi, mutta tiedätte rakastavanne toisianne kaikesta huolimatta.

Tiedätte, mikä saa toisen ärsyyntymään ja uskallatte naljailla toisillenne aiheesta kuin aiheesta.

11. Ystävä, jonka kanssa puhutte halki päivän

Ette välttämättä ole töissä tai koulussa samassa paikassa, mutta keskustelette silti halki päivän. Saatatte laittaa viestiä toisillenne, vaikka asiaa ei olisi ja soitella parikin kertaa päivässä.

Hänelle jaat kaikki kuvat uusista ostoksista, kerrot päivän tapahtumat ja pidät huolta, että tiedät missä hän menee.

12. Ystävä, jolle puhut kerran neljässä kuukaudessa

Joidenkin ystävien kanssa on vaikeampaa pitää yhteyttä, varsinkin jos asutte eri paikoissa - tai jopa eri aikavyöhykkeillä. Viestinnän vähäisyys ei kuitenkaan vähennä ystävyytenne arvoa.

Aikaa saattaa kulua jopa kuukausia, mutta sillä ei ole väliä. Aina kohdatessanne tai puhuessanne jatkatte siitä, mihin viimeksi jäitte. Luotatte ystävyyteenne, joka on todella vahvaa.


Lue myös: Tieteelliset faktat koottiin yhteen: Ystävät todella tekevät meistä onnellisempia

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat