10 syytä, miksi sinun ei tule kieltäytyä Tinder-treffeistä

29.06.2015 22:15 - Reetta Haverinen

Treffeillä kannattaa käydä siitäkin huolimatta, vaikket olisikaan tällä hetkellä etsimässä itsellesi todenteolla seurustelukumppania.

Jännittääkö Tinder-treffien sopiminen? Tai pohditko, onko tyyppi sittenkään niin mielenkiintoinen, että sinun kannattaisi lähteä tämän kanssa kahville? Älä turhaan jarruttele, sillä treffeillä käyminen voi rikastuttaa elämääsi myös muilla tavoin, vaikka unelmiesi prinssi ei sinua pöydän toisella puolella odottaisikaan.

1. Voit saada uuden ystävän

Vaikka lemmen liekki ei välillenne syttyisikään, voi olla, että saat tyypistä hyvän ystävän. Teitä saattaa yhdistää kiinnostus liikuntaan tai elokuviin, joten voit saada hänestä kaverin jatkossa vaikkapa lenkkipolulle tai elokuviin. Muista vain tehdä selväksi, jos tahdot tapailla häntä vain kaveripohjalta.

2. Hän voi olla potentiaalinen treffikumppani jollekin ystävällesi

Jos mies ei saa sinua syttymään, saattaa hän olla oiva kumppani jollekin sinkkuystävällesi. Ala siis Amoriksi ja ehdota tyypille, että tiedossasi olisi upea mimmi, joka sopisi hänelle paremmin kuin hyvin. Ehdota, että voit järkätä heille treffit vaikka heti seuraavalle viikolle.

3. Tutustut uusiin ihmisiin

Uusiin tyyppeihin tutustuminen on mielenkiintoista. Laajennat sosiaalista verkostoasi ja saatat kuulla mitä mielenkiintoisimpia tarinoita elävästä elämästä ja uskomattomista ihmiskohtaloista.

4. Pääset tutustumaan myös uusiin paikkoihin

Jos sovitte treffit sinulle ennestään tuntemattomaan ravintolaan tai kahvilaan, pääset samalla myös tutustumaan paremmin kotikaupunkisi kuppilatarjontaan.

5. Kynnys lähteä treffeille pienenee

Mitä enemmän käyt treffeillä, sen helpompaa ulkona käymisestä tulee.

6. Sosiaaliset taitosi paranevat

Mitä enemmän sosialisoit mitä erialaisempien ihmisten kanssa, sen taitavampi seurapiiriperhonen sinusta tulee.

7. Tutustut paremmin myös itseesi

Mitä useimmilla treffeillä käyt, sen paremmin opit ymmärtämään itseäsi: minkälaiset miehet sinua kiinnostavat eniten, mistä asioita tykkäät puhua, minkälainen huumorintaju sinulla on jne.

8. Elämässäsi on jännitystä ja vaihtelua

Et koskaan voi tietää, jos seuraavilla treffeillä eteesi istuukin juuri se herra oikea. Monet varatut ystäväsi ovat taatusti kateellisia vaihderikkaalle elämällesi ja sille, että saat tavata uusia mielenkiintoisa miehiä ilta toisensa jälkeen.

9. Ilmainen ruoka/juoma.

Hyvässä lykyssä tapaamasi herrasmies lupaa kustantaa sinunkin juomasi/ruokasi. Joskus on tietysti kohteliasta myös tarjoutua itse tarjoamaan - elämmehän me vuotta 2015.

10. Lopulta se oikea saattaa löytyä

Mitä enemmän käyt läpi potentiaalisia ehdokkaita, sen suuremmalla todennäköisyydellä joukosta löytyy joku, joka saa sydämesi pamppailemaan astetta kiivaammin.

Lue myös: 10 keinoa, joilla varmistat itsellesi ne toisetkin treffit

Kilpailut

Uusimmat