Kaava toimivan sähköpostin laatimiseen, jolla lähestyä potentiaalista työnantajaa

09.07.2015 22:15 - Reetta Haverinen

Jos tahdot tavata kiinnostavan yrityksen johtohenkilöitä, kannattaa sinun lähestyä heitä henkilökohtaisesti kohteliaalla, mutta lyhyen ytimekkäällä sähköpostilla.

Töiden löytäminen ei ole helppoa. On kuitenkin totta, että usein työnsaanti riippuu pitkälti omasta aktiivisuudesta ja viitseliäisyydestä. Jos olet kiinnostunut mielenkiintoiselta kuulostavan firman alaisuudessa työskentelystä, kannattaa sinun lähettää rohkeasti sähköpostia yrityksen johtoportaalle tai rekrytoinnista vastaavalle henkilölle.

Vaikka yrityksessä ei olisi tällä hetkellä auki ainoatakaan työpaikkaa, kannattaa sinun osoittaa aktiivisuuttasi ja kiinnostuneisuuttasi. Jotkut yritykset eivät aina laita työpaikkojaan julkiseen hakuun, vaikka heillä olisikin tarvetta uusista tekijöistä.

Voit lähestyä potentiaalista työnantajaa esimerkiksi seuraavanlaisella sähköpostilla:

'' Tervehdys! / Hei!

Olen Maija, 28-vuotias tradenomi, joka omaa paljon työkokemusta asiakaspalvelutyöstä ja markkinoinnista. Tavoittelen teitä, koska olisin kovin kiinnostunut mahdollisuudeta työskennellä yrityksessänne.

Toivottavasti teillä olisi tarvetta uudelle ja motivoituneelle työntekijälle, sillä tulisin erittäin mielelläni tapaamaan teitä henkilökohtaisesti ja kertomaan enemmän itsestäni ja osaamisestani.

Olette taatusti kiireinen, mutta jos saisin edes 20 minuuttia aikaanne, olisin asiasta todella kiitollinen.Liitän sähköpostini liitteeksi CV:ni sekä valokuvani.

Mukavaa viikon jatkoa!

Yhteydenottoanne odotellen,

Maija Meikäläinen ''


Muokkaa kirjeen alleviivattuja kohtia siten, että ne sopivat kuvaamaan sinua ja omaa osaamistasi.


Lue myös: Nappaa unelmatyö - rekrytoija neuvoo, miten olet vahvoilla työnhaussa

Kilpailut

Uusimmat