Vaivaannuttavaa! 11 naista paljastaa, mitä tyhmää mies on sanonut seksin jälkeen

27.07.2015 18:15 - Heli Thoren

Miehille tiedoksi: Meitä naisia ei haittaa, vaikka olisitte seksin jälkeen ihan hiljaa. Ainakaan silloin, kun teillä ei ole mitään fiksua sanottavaa.

Kun kuuma seksi on ohi, ei välttämättä kannata ryhtyä kertomaan sen enempää tarinoita. Ainakaan silloin, jos on mies, eikä oikein tiedä, mitä sanoa. Vaikka sylki toisi suuhun mitä, mieti hetki, ennen kuin todella avaat sanaisen arkkusi.

11 naista paljasti Womens Health Magazinelle hetkensä, jolloin mies sanoi seksin jälkeen jotakin muuta kuin olisi pitänyt:

Lumipallomies

"Mies laukesi rinnoilleni, koska harjoitimme keskeytettyä yhdyntää. Ei siinä mitään, mutta sitten mies nuoli sperman ja yritti laittaa sitä minun suuhuni. Kun kysyin häneltä, mitä hän on tekemässä, mies sanoi, että sitä kutsutaan lumipalloksi. Sitten hän kysyi, enkö ollut koskaan kuullut lumipallosta. Kun vastasin, etten ollut, hän nielaisi kaiken, mitä hänellä oli suussaan. Kysyin häneltä:
- Pidätkö sen mausta?
Mies vastasi:
- Kyllä, eritoten silloin, kun olen syönyt ananasta. Silloin spermani maistuu erityisen makealle.
Hän oli todella hyvä sängyssä, mutta hänen keskustelunsa aiheensa olivat kerrassaan kummallisia."

Itsekäs komistus

"Harrastin seksiä kerran miehen kanssa, jota ei kiinnostanut tippaakaan minun nautintoni. Hän vain kiipesi päälleni ja laukeamisen jälkeen vetäytyi pois. Kun makasimme sängyssä vierekkäin, hän sanoi:

- Minua ei haittaa, jos viimeistelet oman nautintosi itse.

Hän oli yksi kuumimmista miehistä, kenet olen koskaan tavannut, mutta seksi oli huonointa ikinä."

Kummallinen matkamuisto

"Ensimmäinen seksikertani koskaan ei mennyt miehen juttujen vuoksi ihan putkeen. Mies piteli seksin jälkeen käytettyä kondomia kädessään ja kysyi, haluaisinko sen muistoksi. En ollut rakastunut mieheen, ja seksi oli ollut huonoa, joten hänen sanomisensa teki kaikesta vieläkin vaivaannuttavampaa."

Laastarista tulikin sydänsuru

"Tapailin erästä miestä laastarisuhteena todella kipeän eroni jälkeen. Aloin pikku hiljaa ihastumaan mieheen. Hän sanoi tuntevansa samoin ja kun hän yllätti minut hotelliviikonlopulla, olin myyty.

Me olimme deittailleet kuukauden päivät, mutta emme olleet vielä harrastaneet seksiä. Kun saavuimme iltapäivällä hotellille, päätimme ryhtyä heti toimeen. Kun seksi oli ohi, hän sanoi:

- Tiesitkö, että orgasmin jälkeen, miesten tekee mieli paeta. Se on biologinen fakta.

En ollut yllättynyt, kun hän jätti minut kuukautta myöhemmin."

Kaverille myös

"Ensimmäisen seksikertamme jälkeen uuden deittailukumppanini sanoi:

- Kiitos. Ystäväni Paul haluaisi myös harrastaa seksiä kanssasi.

Kun tajusin, että hän on tosissaan, puin äkkiä päälleni ja lähdin kotiin. Seuraavana aamuna hän vielä kehtasi soittaa minulle ja kysyä kyytiä lentokentälle. Minä suljin puhelimen."

Outo heitto ei koitunutkaan kohtaloksi

"Mies sanoi seksin jälkeen:

- Nyt seksin jälkeen, tulet juoksemaan kakalla viikkokausia koko ajan.

Emme edes harrastaneet anaaliseksiä, joten en tiedä, mitä mies tarkoitti. Ihme kyllä, olemme edelleen yhdessä."

Toimiston kylmä komistus

"Ihastuin kollegaani ja päädyin pyytämään häntä kuukausien molemminpuolisen ihailun ja flirttailun jälkeen kahville työpäivän päätteeksi. Harrastimme seksiä heti ensitreffeillä. Hän oli treffien aikana kehunut, kuinka uskomaton nainen olen ja miten hän oli kiinnittänyt minuun huomiota ja ensimmäisinä työpäivinään aloittaessaan työskentelyn firmassa puolisen vuotta sitten. Hän myös sanoi kahvikupillisen äärellä, että meistä voisi todella tulla hyvä pari. Seksin jälkeen, hän paljasti todelliset mietteensä:

- Soittele, jos haluat joskus taas harrastaa seksiä.

Olen itse 46-vuotias ja hän on 40, enkä olisi voinut kuvitellakaan, että kohtaisin tämän ikäisenä vielä parikymppisten miesten kylmää käytöstä."

Törkeä yhden illan juttu

"Kaikkein törkein heitto, mitä minulle on seksin jälkeen sanottu on se, kun eräs yhden illan tuttavuus sanoi minulle:

- Olet viehättävä nainen ja sinulla on varmasti vielä 15 vuotta kauneutta jäljellä. Miten ajattelit ne vuodet käyttää?"

Pihi kuhertelija

"Vietimme kotibileitä ystäväni uuden poikaystävän kämpillä, ja minä päädyin kuhertelemaan ystäväni poikaystävän kämppiksen kanssa. Emme harrastaneet seksiä, mutta kaikkea muuta mahdollista kuhertelua kyllä. Aamulla menimme yhdessä aamiaiselle ja mies oli koko ajan hyvin vaivaantunut seurassani - ei ollut puhunut minulle liki sanaakaan koko aamuna. Ruoan jälkeen hän meni kassalle ja sanoi myyjälle:

- Maksan vain oman ruokani.

Mietin käärmeissäni, ettei hän voinut tarjota minulle edes sämpylää sen jälkeen, kun minä olin antanut hänelle orgasmin."


Lue myös: Nainen kertoo avoimesti elämästään seksiaddiktin vaimona


Lähde: Womens Health Magazine

Kilpailut

Uusimmat