Kuva: Vimeo

Abortin tehneille naisille lähtettiin järkyttäviä twiittejä: "Sinut pitäisi tappaa seuraavaksi"

19.10.2015 15:15 - Mika Parikka

"Vauvan isällä on oikeus teloittaa sinut", kuului erään aborttia vastustavan mielipide. Eikä se ollut edes pahimmasta päästä. 

Ihmisten käyttäytyminen sosiaalisessa mediassa on toisinaan aivan älytöntä. Tuntuu siltä, että internetissä voi sanoa mitä vain ilman, että siitä tulee seuraamuksia. Tällä kertaa kovien ja kohtuuttomien sanojen kohteeksi joutui abortin tehneet naiset.

Amelia Bonow ja Lindy West perustivat kampanjan nimeltä #ShoutYourAbortion. Ideana on lopettaa hyssyttely abortista ja sadat naiset ovatkin osallistuneet keskusteluun Twitterissä. Kampanja on saanut kuitenkin myös negatiivista valoa ylleen. Abortin vastustajat ovat nimittäin hyökänneet rajuin sanakääntein abortin tehneitä naisia kohtaan. 

Videolla naiset kertovat ääneen twiiteistä, joita he ovat saaneet keskustelun myötä. Ne ovat karseaa luettavaa:

"Olet likainen vauvantappaja ja tulet maksamaan siitä mitä teit. Vauvan isällä on oikeus teloittaa sinut"

"Sinulla oli vaihtoehto, kun levitit likaisen p**seesi"

"Mitä pahaa vauva teki naiselle ansaitakseen kuolemantuomion? Se on murha. Hitler ja juutalaiset olivat samanlainen murha."

Abortin tehneitä naisia verrataan pariinkin otteeseen natseihin. Naiset pystyvät kuin ihmeen kaupalla nauramaan törkeyksille ja kunnianloukkauksille, joita he ovat saaneet. Katsojalle video on kuitenkin vaikeaa seurattavaa.

Katso video alta:


Lue myös: Jo yksi abortti riittää - suuri tutkimus päivitti raskauden keskeyttämisen riskit

Lähde: UNILAD

Kilpailut

Uusimmat