Kaikki artikkelit

Lakimuutoksella tavoitellaan potilaan itsemäärämisoikeuden lisäämistä.
Yhdysvaltain itsenäisyyspäivän juhlintaa varjostaa hiljattain kumottu laaja aborttioikeus. Tunteet kuohuivat juhlapäivänä sosiaalisessa mediassa.
Katy Perry kirjoitti maanantaina 4. heinäkuuta Twitter-julkaisussaan kantaaottavan viestin, jossa hän viittaa vuoden 2010 hittibiisiinsä Firework.
Laulajana tunnettu Halsey kertoo abortin pelastaneen hänen henkensä.
Ireland Baldwin puhuu TikTok-julkaisussaan muun muassa siitä, että hän teki abortin sen jälkeen, kun hänet raiskattiin teini-ikäisenä.
- Minä vähän hätiköin pyytää miehiltä apua, koska tiedän, mitä tulee tapahtumaan, Chelsea Handler sanoo Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa.
Green Day -yhtyeen keulakuva Billie Joe Armstrong osoitti turhautumistaan aborttipäätökseen Hella Mega -kiertueellaan.
Pink sai monet aborttipäätöksen kannattajat ärähtämään somessa, mutta artisti löi kyseisille henkilöille uudestaan luun kurkkuun vastauksillaan.
Korkeimman oikeuden tekemä päätös aborttioikeuden poistamisesta yhdysvaltalaisilta on saanut monet julkkikset osoittamaan mieltään.
Starbucks-kahvilaketju otti osaa Yhdysvalloissa käytävään aborttikeskusteluun lupaamalla korvata työntekijöidensä matkakustannukset, mikäli hoitoon on hakeuduttava kauas kotoa.
Kanye West kertoi presidentinvaalikampanjatilaisuudessa, että hän harkitsi nykyisen vaimonsa kanssa raskaudenkeskeytystä esikoislapsen kohdalla.
Videolla teinitytöt hieman naureskellen menevät tekemään aborttia.
Myös Bebe Rexha on protestoinut lakia vastaan.
Milla Jovovich on huolissaan siitä, että useat Yhdysvaltojen osavaltiot uhkaavat kiristää aborttilakejaan.
Hong Kongin yksi nähtävyys on vuonna 2012 suljettu sairaala, jossa on tehty erityisesti paljon abortteja. 
Tutkimuksen mukaan abortti ei heikennä naisen hyvinvointia eikä altista mielenterveysongelmille. Jos naista kielletään tekemästä abortti, ovat tulokset hyvin erilaisia.