Kuva: Fotolia

Nainen saa olla miestä pidempi! Kuvat todistavat, että suhde toimii

19.10.2015 19:45 - Senni Loikala

Floridalaisen, noin 195-senttisen opiskelijatytön upeat sääret ovat lähteneet leviämään netissä. Puolestaan kaksi kuvaa pariskunnista todistavat, että rakastua voi myös itseään lyhyempään mieheen.

Yhdysvaltalainen Holly Burt, 20, on lähes 195 senttiä pitkä opiskelijatyttö. Arvioiden mukaan hänen 125,7-senttiset säärensä saattavat olla pisimmät, mitä mantereelta löytyy. Myös Ilta-Sanomat uutisoi maanantaina Burtin säihkysääristä.

Burt julkaisee Instagram-tilillään kuvia, joissa upeat sääret pääsevät oikeuksiinsa:



Entä onko pitkien naisten muita vaikeampi löytää kumppania, kun ehdokkaat ovat usein itseä lyhyempiä? Uutisoimme aiemmin kyselystä, joka selvitti unelmanaisen pituuden miehen näkökulmasta. Eniten ääniä saivat 165-senttiset naiset, mutta toiseksi eniten ääniä rohmusivat 170-senttiset leidit. Pääset juttuun tästä.

Suomalaisten miesten keskipituus on tämän Jyväskylän yliopiston julkaisun mukaan 178 senttiä. Koska monet pitivät kyselyssä ihanteellisena naisen pituutena 170 senttiä, voidaan päätellä, etteivät monet miehet kaipaa rinnalleen kuin vain vähän itseään lyhyempää vastapuoliskoa.

Kaksi kuvaa

Koska tosirakkaus ei tunne myöskään pituutta koskevia sääntöjä, rakastuvat monet pitkät naiset itseään selvästi lyhyempään kumppaniin ja lyhyet miehet pitkiin naisiin. Yksi esimerkki tästä on brasilialainen Elisany Silva, jolla on pituutta 203 senttiä ja hänen kumppaninsa Francinaldo da Silva Carvalho on 162 senttiä pitkä. Katso aiemminkin netissä levinnyt kuva onnellisesta pariskunnasta alta:

Puolestaan tämä pariskunta jakoi yhteiskuvansa viime viikolla Instagramissa. Kuten hauskasta kuvasta näkyy, on mies todellisuudessa rakastaan lyhyempi.


Kilpailut

Uusimmat