Kuva: Fotolia

Rakastunut mies valmisti itse kihlasormuksen - mitä pidät lopputuloksesta?

03.11.2015 12:45 - Senni Loikala

Netissä leviää kuva kalifornialaisen naisen saamasta kihlasormuksesta, jonka hänen kultansa on valmistanut ajatuksella.

Kun mies polvistuu naisen eteen ja pyytää tätä tulevan vaimokseen, odottaa moni nainen näkevänsä sormusrasiassa kauniin korun. Aina näin ei kuitenkaan käy, mutta joskus erikoisempi killutin voikin olla parempi. Ainakin, jos sen takana on tarina, kuten kalifornialaisen miehen Lucas Mancoon-Ungerin rakkalleen suunnittelemassa sormuksessa.

Mancoon-Unger kosi tyttöystäväänsä Carlee Leifkesia halloweenina. Timanttien sijaan hopeisen sormuksen keskellä komeili Mancoon-Ungerin viisaudenhammas.

Leifkes vastasi myöntyvästi rakkaansa kosintaan ja julkaisi kuvan kihlasormuksestaan Facebookissa. Hän kirjoittaa kuvan yhteydessä näin: "Olen niin uskomattoman innoissani, että menen naimisiin parhaan ystäväni kanssa; sellaisen miehen kanssa, joka tietää tämän viisaudenhampaan merkitsevän minulle timanttia enemmän. En malta odottaa, että pääsen olemaan outo kanssasi ja tanssimaan elämän läpi kuunnellen Thee Oh Seesia ja Black Sabbathia. Emme ole koskaan olleet "perinteinen pariskunta"; joten miksi ihmeessä aloittaisimme nyt?"

Mitä sinä pidät omalaatuisesta kihlasormuksesta? Katso kuva alta.

LUE MYÖS: 15 kekseliästä kosintatapaa, joilla hurmaat kumppanisi

Kilpailut

Uusimmat