Kuva: Fotolia

Ethän tee näitä virheitä deittiprofiilissasi?

02.01.2016 10:15 - Emma Ylistalo

Kun kiinnität huomin tiettyihin asioihin nettideittiprofiilissasi, mahdollisuutesi päästä treffeille kasvaa hetkessä.

Oletko hypännyt nettideittisivustojen maailmaan, mutta treffipyyntöjä tulee harvakseltaan? Vai oletko kenties käynyt jo monilla treffeillä, mutta sitä oikeaa ei vain tunnu löytyvän? Kannattaa tarkistaa oma profiilinsa nettideittisivustolla ja varmistaa, että et tee yleisimpiä mokia. Lue alta viisi yleistä virhettä ja kuinka korjata ne.

1. Valitset väärät kuvat profiiliisi

Erittäin yleinen virhe on ladata kaikkein paras kuvansa deittisivustolle. Valitettavasti se on ainoastaan resepti epäonnistumiseen. Mieti, miltä sinusta itsestäsi tuntuisi jos tapaisit kasvotusten netissä tapaamasi ihmisen ja hän näyttäisi täysin erilaiselta kuin kuvissa.

Pyri tuoreisiin, vaihteleviin ja autenttisiin kuviin itsestäsi. Laita sekä kasvo- että kokovartalokuvia. Kuvat lemmikkinsä kanssa kannattaa myös jättää pois.

Kysy kavereilta rehellistä mielipidettä kuvistasi. He osaavat luultavasti sanoa, missä kuvissa näytät eniten itseltäsi. Mieti, mitä haluat kuviesi edustavan ja lataa profiiliisi sen mukaisia otoksia. Jos etsit pitkäaikaista vakavaa suhdetta, kannattaa jättää vihjailevat ja turhan paljastavat kuvat laittamatta.

2. Kerrot itsestäsi pitkästi ja tylsästi

Nettideittailu on itsensä mainostamista. Jos profiilissa sinua kuvaava teksti muistuttaa jääkaapin manuaalia, kukaan tuskin kiinnostuu ottamaan sinuun yhteyttä. Älä kirjoita pitkästi, vaan katko pitkät lauseet lyhyemmiksi ja käytä hauskoja sanavalintoja. Älä paasaa pitkästi aloittaen jokaista lausetta sanalla minä.

Pyydä ystävääsi oikolukemaan teksti ennen sen julkaisemista. Katso muita profiileja ja mieti, mikä niissä vaikuttaa sinusta kiinnostavalta ja positiiviselta. Älä kopioi suoraan toisen tekstiä, vaan mieti mitkä asiat niissä ovat sellaisia, joita voisit tuoda lisää omaan profiiliisi.

3. Kirjoitat pitkän listan asioista, joita et halua kumppanillasi olevan

Negatiivinen energia vetää puoleensa ainoastaan lisää negatiivista energiaa. Suurin virhe, mitä voit tehdä, on listata paljon asioita ja luonteenpiirteitä, joita tulevaisuuden kumppanillasi ei saa olla. Annat tällä ainoastaan itsestäsi kriittisen ja negatiivisen vaikutelman.

Sen sijaan, että miettisit, kuinka vältellä sellaisia ihmisiä, joista et pidä, yleensä avoimempi olemus toimii paremmin. Kun olet avoin kaikenlaisille ihmisille, saat enemmän yhteydenottoja. Tämän jälkeen voit miettiä tarkemmin kuka sopii sinulle ja kuka ei.

4. Mainitset eksäsi

Olemalla sopeutuva autat itseäsi myös tapaamaan samanlaisia ihmisiä. Jos kerrot profiilissasi kuinka sinua on satutettu aikaisemmissa suhteissa, sinun kannattaa ehkä miettiä uudestaan nettisivustolle liittymistä vasta sitten, kun aikaisempien suhteiden aiheuttamat haavat ovat parantuneet.

5. Valehtelet tai venytät totuutta

Älä keksi tai muokkaa profiilissasi olevia tietoja. Vaikka kuinka tuntuisi houkuttelevalta kertoa käyvänsä salilla viisi kertaa viikossa sen yhden satunnaisen kerran sijasta, älä tee sitä. Siinä vaiheessa kun tapaat ihmisen, josta pidät, totuus tulee aika pian ilmi.

Sinun ei tarvitse vähätellä itseäsi, mutta älä myöskään yritä saada itseäsi kuulostamaan joltain, mitä et oikeasti ole. Ystävistä on jälleen kerran apua, sillä he osaavat sanoa oletko oikeasti sellainen kuin kirjoitat. Jos sinusta tuntuu, ettet halua näyttää profiiliasi hyvälle ystävälle, kannattaa myös silloin miettiä uudestaan, oletko varmasti täysin rehellinen siellä.


Lue myös: Deittailetko aina samanlaisia ihmisiä? Lue, miksi ei kannattaisi

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat