Kuva: Fotolia

Oletko löytänyt unelmien miehen? 6 merkkiä kertovat

03.01.2016 22:15 - Emma Ylistalo

Tietyt piirteet miehessä kertovat, että hänestä kannattaa pitää kiinni ja olla välittämättä niistä pienistä ärsyttävistä tavoista.

Saatat hermostua kumppanissasi pieniin asioihin. Tämän sijaan kannattaisi kuitenkin keskittyä hyvään, sillä sinulla saattaakin olla todellinen aarre. Lue alta kuusi asiaa, jotka kertovat, että kumppanista kannattaa todella pitää kiinni.

1. Hän on tai tulee olemaan hyvä isä

Jos pystyt kuvittelemaan kumppanisi hyväksi isäksi, olet löytäny upean ihmisen. Vanhemmuus vaatii kärsivällisyyttä, myötätuntoa, kurinpitoa, rakkautta ja halua nähdä toisten kasvavan. Kun näet näitä asioita kumppanissasi, olet valinnut oikein.

2. Hän on hyvä ystäväsi

Kuka ei haluaisi mennä naimisiin parhaan ystävänsä kanssa? Jos olisitte kumppaninne kanssa hyviä ystäviä vaikka ette olisi yhdessä, suhteenne on hyvä. Hyvän puolison kanssa pystyy jakamaan naurut, mielenkiinnonkohteet, arvo ja tavoitteet. Ja ne ovat asioita, jotka ovat pitkän suhteen salaisuus.

3. Hän on hyvä kuuntelija

Tiedät, että olet tehnyt loistavan löydön kun kumppanisi kuuntelee sinua ja tekee sen hyvin. Varsinkin jos hän ymmärtää tunteitasi helposti ja osaa ennakoida, mitä haluat, hänestä kannattaa todella pitää kiinni.

4. Hän tekee kovasti töitä

Hyvä mies tekee töitä perheensä, uransa ja itsensä eteen. Hän haluaa kehittyä ja näkee ponnistelun arvon. Hän on myös valmis ottamaan haasteita.

5. Hänellä on korkea moraali

Upea mies tarkoittaa mitä sanoo ja sanoo mitä tarkoittaa. Hän ei keksi tekosyitä ja ajattelee ennen kuin toimii tai puhuu. Hyvän kumppanin merkki on myös se, että hän myös osaa pyytää anteeksi ja hyvittää tekonsa.

6. Hän on vahva

Sinulla on todellinen aarre jos kumppanisi on päättäväinen ja hänellä on omia näkemyksiä ja intohimoja. Todellinen vahvuus on sitä, että tietää milloin olla voimakas ja milloin taas tilanne kaipaa enemmän hellyyttä ja hoivaa.


Lue myös: Pariskuntien arkiset rakkaudenosoitukset: "Lämmitän hänen puolensa sängystä valmiiksi"

Lähde: Family Share

Kilpailut

Uusimmat