Kuva: Fotolia

Naiset paljastivat rajut seksiunensa: "En ollut koskaan katsonut pomoani sillä silmällä"

28.01.2016 22:15 - Pauliina Jokinen

Omat unet saattavat toisinaan hämmentää.

Unet saattavat välillä tuntua kovinkin erikoisilta. Viisi naista paljasti näkemänsä seksiunet ja unitutkija Kelly Sullivan Wallen selitti, mistä niissä on kyse.

”Olin veneessä iäkkään pomoni kanssa. Unessani harrastimme todella intensiivistä ja rajua seksiä. En ole koskaan oikeassa elämässä katsonut häntä sillä silmällä."

Kaikki unissasi kuvaavat sinua jollakin tapaa. Unesi paljastavat, mitä elämäsi osa-alueita sinun on vielä työstettävä. Sen sijaan, että tuntisit huonoa omaatuntoa unestasi, mieti mitä unesi edustaa. Vesi symboloi tunteita ja vene merkitsee sinun olevan noiden tunteiden pinnalla. Vesi ei kuvasta vettä, eikä pomosi ole pomosi vaan edustaa sisäistä auktoriteettiasi. Usein seksiunissa ei ole kyse tunteista kyseistä ihmistä kohtaan, vaan ne ovat muutoin intiimejä unia.

”En ole koskaan nähnyt seksiunia. Tai en ainakaan muista nähneeni! Onko se huono asia?”

Me kaikki näemme keskimäärin kolme unta yön aikana ja sinäkin olet todennäköisesti nähnyt seksiunia. Moni ei kuitenkaan muista näkemiään unia, sillä ne ovat niin kaukana heidän arjestaan. Unemme kertovat pinnan alla muhivista asioista. Se, ettet näe unia voi siis olla myös hyvä asia ja kertoa, että sinulla on homma hanskassa.

”Unessani katsoin Kardashianeiden tosi-tv-ohjelmaa samalla kun sain suuseksiä lukioaikaiselta ystävältäni, joka näytti aivan Zac Efronilta.”

Unitutkijan mukaan suuseksi kuvastaa kommunikaatiota ja vagina feminiinistä valtaa. Uni kuvastaakin itsevarmuuttasi ja selkeää kommunikaatiota, joita elämästäsi ehkä puuttuu.

”Unohdin olevani parisuhteessa ja harrastin seksiä jonkun toisen kanssa.”

Uni saattaa kertoa sinulla olevan tunteita jotakin toista kohtaan tai suhteessasi on vaikea hetki. Unta kannattaa tarkastella kuitenkin niin, että kaikki sen osapuolet ovat todellisuudessa sinun ilmentymiäsi ja kuvastavat sinun tunteitasi. Miten kuvailisit unesi seksikumppania kolmella adjektiivilla? Jos hän on esimerkiksi luova, vahva ja kykenevä, kuvastavat ne sinun olevan sinut näiden puolien kanssa ja ne kuvastavat todellisuudessa sinua. Ehkä olet joutunut käyttämään näitä ominaisuuksiasi elämässäsi paljon viime aikoina?

Uni ei tarkoita, että sinun olisi lähdettävä suhteestasi, vaan se ehkä vain kuvastaa, mitä puolia sinun on itsessäsi vahvistettava tullaksesi kokonaisemmaksi.

"Unessani hengailimme ystäväni kanssa, joka alkoi lähennellä minua, Pyysin häntä lopettamaan, sillä pelkäsin hänen pilaavan ystävyytemme."

Uni saattaa kertoa, ettet ole viettänyt tarpeeksi aikaa ystäviesi kanssa. Tarvitsemme elämäämme feminiinistä energiaa, joka on saattanut puuttua kiireisen elämäntilanteen takia.

Lue myös: Vannoitko, ettei sinusta tule äitisi kaltaista? Tutkijat todistivat, ettet voi sille mitään

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat