Kuva: Fotolia

Sovellus kyynikoille? Auttaa pois huonoilta treffeiltä

03.02.2016 15:15 - Emma Ylistalo

Miten paeta tyylikkäästi kamalilta treffeiltä? Uusi sovellus auttaa tässä, mutta hälytys on asennettava ennen treffeille menoa.

Jokainen sinkku varmaan tietää, että välillä eteen tulee huonot treffit. Mutta onko kohteliasta tapaa lähteä treffeiltä, kun istut treffikumppaniasi vastapäätä? Nyt tätä varten on kehitetty sovellus.

Amerikkalaiskoomikko Chelsea Handlerin kehittelemä "Gotta go" eli "Täytyy mennä" -niminen sovellus lähettää realistisia, persoonallisia ja deitit helposti lopettavia syitä puhelimeesi napin painalluksella.

Miten sovellus toimii?

Asetat sovelluksen hälyttämään siihen aikaan, kun haluat pois treffeiltä ja luot tätä varten erityisen numeron puhelimesi luetteloon. Hetken tullen saat puhelimeesi tekosyyn tekstiviestillä tai puhelulla, jonka olet voinut etukäteen valita listasta.

Tietenkin voit aina teeskennellä puhuvasi puhelimessa, mutta tämä sovellus tekee asiasta varmasti uskottavampaa.

Sovelluksessa on kuitenkin yksi huono puoli. Mitä jos treffit ovatkin upeat? Silloin sinun täytyy ainoastaan yrittää olla kiinnittämättä huomiota saamaasi viestiin, jonka oli tarkoitus pelastaa sinut treffeiltä.

Vaikka sovellus kuulostaakin kyynikoille sopivalta, kannattaa kuitenkin muistaa, että tämä sopii treffien sijasta moniin muihinkin tilanteisiin.


Lue myös: Sovellus auttaa irrottautumaan puhelimesta - teet samalla hyvää

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat