Kuva: Fotolia

Oraalitutkija vai kala? Katso, mitä suuteleminen kertoo potentiaalisen kumppanin sänkytaidoista

02.03.2016 12:15 - Senja Rapila

Onko kiihkeän kuuma suukottelija todella yhtä kiihkeä vällyjen välissä vai onko tämä teoria vain urbaanilegenda?

Jos olet joskus lähtenyt väärän ihmisen mukaan baarista tai ensimmäisiltä treffeiltä, kannattaa seuraavalla kerralla kiinnittää enemmän huomiota mahdollisen petikumppanin suutelutaitoihin; ne kertovat hänen sänkytaidoistaan enemmän kuin tuhat sanaa.

Aggressiivinen pureskelija

Suurin osa meistä on varmasti käynyt elämässään sen vaiheen, kun suutelupartnerin huulten pureminen tuntui hyvältä idealta. Tämän aggressiivisen alahuulen pureskelijan kanssa seksi tulee olemaan todella pelotonta, emotionaalisesti latautunutta ja aggressiivista.

Pureskelija on sen tyyppinen persoona, että hän haluaa harrastaa seksiä keittiössä, lentokoneessa, julkisissa vessoissa ja hienoissa juhlatilaisuuksissa. Aggressiivinen pureskelija on peloton ja haluaa harrastaa seksiä miltei missä tahansa!

Tämän tyyppiset henkilöt haluavat kontrolloida kaikkia seksuaalisia tilanteita ja ovatkin erittäin dominoivia. 

Kiusantekijä

Kuka nyt ei rakastaisi pientä kiusantekoa? Kiusantekijä on se henkilö, joka suutelee sinua, sen jälkeen vetäytyy kauemmas viettelevästi ja hitaasti, jättäen sinut himoitsemaan enemmän hänen suudelmaansa. 

Kiusantekijät ovat niitä henkilöitä, jotka rakastelevat sinua hitaasti. He eivät antaudu sinulle helposti kokonaan, vaan heidän vuokseen pitää tehdä enemmän töitä. Tämän tyypin kanssa seksistä tulee todella pitkittynyt sessio, joka kestää vähintään tunnin.

Koskettelija

Koskettelija on suutelijoiden aatelia ja herkistä herkin suutelijatyyppi. Kun hän suutelun yhteydessä koskettaa hellästi kasvojasi, se on paitsi todella suloista, myös yllättävän seksikästä. Tilanne tuntuu siltä, kuin koskettelija lukisi sieluasi tai näkisi lävitsesi.

Tämä kasvojen koskettelija todella haluaa sinua. Hän voi olla jopa hieman rakastunut sinuun. Jopa ensimmäinen suudelmanne on erikoislaatuinen; sinä todella liikutat häntä. 

Koskettelijan kanssa seksi on todella raakaa. Ilta tulee olemaan suoraa silmiin katsomista, rakkauteen yhdistettävää seksiä. Kätesi ovat sidotut. Sinä joudut käsittelemään kymmenen vuoden ongelmat tämän todella emotionaalisen seksin yhteydessä. Tämä on sen tyyppistä seksiä, jossa opit tuntemaan henkilön juuri seksin välityksellä.

Seksi koskettelijan kanssa tuntuu niin imelältä, liian haavoittuvaiselta, kun todellisuudessa haluaisit vain pitää kylmän kuoren päälläsi. Älä kuitenkaan juokse koskettelijaa karkuun, koska hän esittelee sinulle uudenlaisen tavan harrastaa seksiä; seksiä tunteiden kanssa. 

Oraalitutkija

Oraalitutkijaa ei tunnista päältäpäin. Hän on yleensä niin viekoitteleva ja hurmaava, että haluaisit vain suudella häntä. Sen jälkeen kun hän suutelee, mieli muuttuukin melko nopeasti.

Saamasi suudelma ei ole edes oikea suudelma - se on oraalitutkimus. Tämä henkilö selaa jokaisen pienenkin kolkan suustasi kielellään ja sinusta tuntuu siltä, että hän aikoo löytää jonkin todella suuren salaisuuden tai ruuanpalan suustasi.

Oraalitutkija on miltei täysin samanlainen sängyssä. Hän on todennäköisesti aivan yhtä päällekäyvä, tutkii jokaisen pienen kohdan kropastasi ja käyttää kieltään rohkeasti, kuolaten sinut samalla täysin märäksi. Hän on kuin 13-vuotias poika, joka näkee ensimmäistä kertaa alastomat rinnat.

Maaninen liskokieli

Tämäntyyppisellä suutelijalla tuntuu olevan jotain hallintaongelmia kielensä kanssa, sillä hän tökkii sillä menemään edes takaisin hullun lailla. Hän ei tunnu hallitsevan kielensä liikettä, vaan se tuntuu olevan lähinnä pakonomainen, edestakainen liike.

Maaniset liskokielet tapaavat harrastaa seksiä sieluttomasti tapaamansa ihmisen kanssa. Se on seksiä joka ei kehity tai etene. Se on samanlaista paukutusta jatkuvalla syötöllä.

Liskokieliset ihmiset kantavat mukanaan liikaa jännitettä, jotta he pystyisivät olla herkkiä ja sensuelleja sängyssä. He ovat kylmänviileän seksin mestareita.

Kala

Oletko joskus suudellut sellaista henkilöä, joka avaa suunsa, mutta ei käytä kieltään miltei ollenkaan? Sellainen on kalaksikin kutsuttu suutelijatyyppi.

Kalat ovat yleensä hieman bakteerikammoisia henkilöitä, he välttelevät sylkikontakteja viimeiseen asti ja siksi välttelevät varsinkin uuden ihmisen kanssa kontaktia kielen kanssa.

He ovat aukottomia, velvollisuudentuntoisia ja joutuvat uuden ihmisen kanssa käsittelemään bakteerikammonsa aina uudestaan. Osa heistä ei ole koskaan läsnä seksin aikana, riippumatta siitä kuinka viehättävä heidän seksikumppaninsa on, koska he pelkäävät saavansa flunssan tai muita pöpöjä seksin yhteydessä.

Täydellinen suutelija

Jokainen tietää täydellisen, juuri oikeassa rytmissä toimivan, upean, sensuellin ja muutenkin täydellisen suudelman. Se on se suudelma, joka saa sinut uskomaan suurempaan voimaan. Se saa sinut uskomaan, että ilmassa on taikaa. 

Täydellisen suutelijan kanssa kannattaa todellakin eksyä vällyjen väliin, koska hän tulee rakastelemaan sinua miltei täydellisesti. Hänen suudelmansa ovat täynnä voimaa ja ymmärrystä. Jos joku tietää kuinka suudella sinua, se on hän joka ymmärtää sinun sisimmät tarpeesi.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: 8 tapaa lisätä itsevarmuutta makuuhuoneen puolella

Lue myös: Mitkä ammatit herättävät eniten kiinnostusta Tinderissä? Asia selvitettiin

Lue myös: Opeta kumppanisi suuseksin mestariksi - käy läpi 9 kohtaa

Lue myös: 7 yllättävää vaivaa, joihin seksi voi auttaa

Kilpailut

Uusimmat