Kuva: Fotolia

Ensimmäinen kerta kaasona? Katso miten vältät yleisimmät sudenkuopat

25.03.2016 16:15 - Iiro Myllymäki

Kannattaa tiedostaa muutama asia ennen kuin ryhtyy morsiusneidon hommiin.

Kaasoksi pääseminen on suuri kunnia, joka saattaa tuoda mukanaan paljon vastuuta hääjärjestelyistä. Hyvin moni asia voi mennä ensikertalaisella pieleen, pelkästään tottumattomuuden vuoksi.

Onkin hyvä tiedostaa yleisimmät morsiusneitomokat, jotka Popsugar-sivusto on listannut. Näin ne on helpommin vältettävissä.


1. Riittämätön budjetti. Morsiusneitona toimiminen ei ole ilmaista hupia. Laadi siis budjetti, jonka puitteissa pysyt loppuun asti.


2. Täysi myöntyväisyys. Kaikkia morsiamen toiveita ja vaatimuksia ei ole pakko toteuttaa, jos ne eivät sovi budjettiin tai saavat olosi epämukavaksi.


3. Tietämättömyys toimenkuvasta. Ennen kuin suostuu morsiusneidoksi, kannattaa kysyä morsiamelta, mitä tämä morsiusneidoiltaan odottaa. Vasta sitten voit tietää, haluatko ottaa tehtävän vastaan.


4. Hidas reagointi. Jos morsiusneidoilla on viestinvaihtoa keskenään esimerkiksi sähköpostilla, Whatsappissa tai Facebookissa, muista olla aktiivinen keskusteluissa. Hiljaisuus ärsyttää kanssakeskustelijoita.


5. Ostat morsiusneitomekon uutena. Morsian saattaa haluta morsiusneitojensa pukeutuvan juuri tietyllä tavalla. Jos asu on sellainen, jota et usko käyttäväsi häiden jälkeen, kannattaa asu ostaa käytettynä mahdollisimman halvalla.


6. Et tuo lahjoja. Vaikka olet antanut hääparille oman panoksesi toimittuasi morsiusneitona, hääpäivänä kannattaa vielä tuoda jokin lahja mukanaan. Jos budjetti on jo paukkunut yli äyräiden, voit antaa kortin tai tee-se-itse-lahjan.


7. Epämukavat kengät. Valitse mahdollisimman mukavat juhlakengät, mutta varaudu hääpäivän rasituksiin ottamalla mukaasi myös matalat kengät.


8. Syömättömyys. Jotta selviät hektisestä hääpäivästä, muista syödä pitkin päivää.


9. Draaman aiheuttaminen. Huonon energian levittäminen häiden alla on tuhoisaa kaikille osapuolille. Jos olet jostain asiasta muiden kanssa eri mieltä, tuo se ilmi rakentavasti ja sopuisasti.


10. Unohdat hauskanpidon. Morsiusneitona olemisen kuuluu olla hauskaa. Kaikkien velvollisuuksien keskellä on tärkeää nauttia valmistautumisesta ystäväsi elämän yhteen tärkeimmistä päivistä.

Lue myös: Eva Longoria ihastutti morsiusneitona - kuin kreikkalainen jumalatar

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat