Kuva: AOP

Sara Parikka tuli nuorena äidiksi: "Aikamoinen tuuri, että asiat ovat menneet näin"

18.04.2016 20:15 - Pauliina Jokinen

Salatut elämät -näyttelijä kertoi tuntemuksistaan blogissaan.

Näyttelijä Sara Parikka oli vain 22-vuotias saadessaan ensimmäisen lapsen. Parikka kirjoitti maanantaina blogissaan, miltä tuntui tulla nuorena äidiksi.

Parikan mukaan haave äitiydestä oli aina ollut olemassa ja hän oli tiennyt haluavansa lapsia nuorena. Myös esimerkki nuoreen äitiyteen tuli läheltä.

"Äitini ja vanhin siskoni ovat saaneet esikoiset saman ikäisenä kuin minä, joten mallia on tullut läheltä. Oon aina ollut sen tyyppinen ihminen, että oon miettinyt lasten nimiä ja haaveillut siitä, että joskus mulla on oma perhe."

Parikka avioitui miehensä Mikko Parikan kanssa 2014 ja samana vuonna syntyi perheen esikoinen. Perhe oli molempien haaveissa ja pariskunnan toinen lapsi syntyi viime vuonna.

"Nyt vanhempana ja jälkeenpäin ajatellen on aikamoinen tuuri, että asiat ovat menneet näin. Ei ole mikään itsestään selvyys löytää sellaista ihmistä kenen kanssa unelmat menee yksiin ja toisekseen että ne unelmat vielä toteutuu", Parikka miettii.

Pariskunnan ystäväpiirissä on paljon lapsiperheitä ja Parikan mukaan elämä on mukavasti mallillaan, vaikka moni asia onkin muuttunut.

"En osaa ajatella millaista elämäni olisi ilman lapsia. Reilussa kahdessa vuodessa kaikki on muuttunut, vaikka toisaaltaan mikään ei ole muuttunut", Parikka kertoo.

"Olen kiitollinen itselleni siitä, että uskalsin hankkia lapset nuorena ja seurasin sitä omaa tunnetta siitä että me pärjätään"

Parikka muistuttaa, ettei elämässä ole "oikeaa hetkeä", jolloin lapset kuuluisi tehdä.

"Kaikkien kannattaa tehdä sitä mikä tuntuu hyvältä, eikä mennä sitä perus kaavaa, ellei se tunnu omalta. On se sitten opiskelua, reissaamista, töiden tekoa tai lasten kanssa kotona oloa", Parikka sanoo.

Lue myös: Nanna Karalahti yllätettiin vauvakutsuilla - huomaatko räävittömän yksityiskohdan juhlakuvasta?

Lähde: Sara Parikka

Kilpailut

Uusimmat