Asiantuntija opastaa: 4 tärkeintä ohjetta täydelliseen suuseksiin

16.05.2014 09:15 - Karoliina Kotala

Suuseksi on taitolaji, jonka parhaiten oppii vain harjoittelemalla. Hyvistä vinkeistä ei silti koskaan ole haittaa.

Suuseksikouluttaja Auntie Angel nousi hiljattain kuuluisuuteen greippiniksinsä avulla, jonka tarkoitus on tuoda lisäpotkua suuseksiin. Nyt nainen on listannut tärkeimmät tekijät suuseksin antamisessa, joiden avulla jokainen voi onnistua.

- Olen ymmärtänyt, että miehen kiihottaminen ei vaadi paljoa. Naisen ei tarvitse raataa tai vemputtaa kädellä koko päivää. Sinun on vain ymmärrettävä hänen anatomiaansa, Angel opastaa.

Alla neljä tärkeintä tekijää hyvän suuseksin antamiseen, joiden nimeen Angel vannoo.

1. Älä anna peniksen tylsistyä

Suurin osa naisista noudattaa täysin sama kaavaa joka kerta ja koko suuseksin ajan. Angelin mukaan miehen peniksellä on kuitenkin muisti, joten parasta onkin vaihdella liikkeitä ja yllättää penis.

2. Kolme tärkeintä tekijää: äänet, syljen määrä ja käden liike

Miehistä yksi kiihottavimmista tekijöistä suuseksissä ovat äänet, joten ole äänekäs ja nauti kuuluvasti, älä ainakaan ole tyystin hiljaa. Myös syljen määrä on tärkeä, mitä enemmän sylkeä sitä parempi. Kädet voivat myös olla suun jatke, jote käytä niitä. Voit esimerkiksi hyväillä kiveksiä.

3. Tärkein on silti kosteutus

Käytä paljon sylkeä. Mitä kosteampaa ja liukkaampaa sitä parempi.

4. Puhu miehesi kanssa

Sen sijaan, että yrität arvuutella mistä miehesi pitää, kysy häneltä rohkeasti. Hän opastaa ja kannustaa sinua varmasti mielellään.

Angelin greippiniksin voit katsoa täältä.

Lähde: Cosmpolitan

Kilpailut

Uusimmat