Epäiletkö kumppanisi pettävän? 5 tapaa selvittää uskottomuus!

18.04.2012 11:15 - Eeva Rajala

Monet saattavat epäillä, että oma vieraantunut kumppani pettää.

Välttämättä asia ei ole näin, ja kannattaakin asiat selvittää puhumalla ennen kuin tekee radikaaleja päätöksiä. Jos epäilys on kuitenkin aito, niin on muutama keino, millä epäilystä voi edelleen vahvistaa. Brownin yliopiston professori tohtori Scott Haltzman listaa viisi sähköisesti tapahtuvaa asiaa, jotka saattavat paljastaa uskottoman kumppanin.

1) Yksityiset puhelut
Jos kumppani saa puhelun, hiippailee toiseen huoneeseen ja sulkee oven perässään ennen kuin vastaa, tohtori Haltzmanin mukaan kannattaa olla epäileväinen. Kumppani yrittää piilotella sinulta jotain, mikä on yleisesti puheluissa melko turhaa. Muista kuitenkin, että kumppani saattaa myös suunnitella sinulle yllätystä.

2) Tyhjennetty puhelu- ja viestihistoria
Jos huomaat hypisteleväsi kumppanin kännykkää ja huomaat, että sekä puheluiden että viestien historia on useasti tyhjennetty, on myös aihetta epäilyksille. Suurin osa ihmisistä ei poista koko ajan viestejään. Jos kumppani siis tekee näin, voi se olla merkki siitä, että joku lähettää hänelle viestejä, joita kumppanisi ei halua sinun löytävän.

3) Salasana muuttuu, sähköposti muuttuu
Jos kumppanisi vaihtaa salasanaa, joka aiemmin on ollut teidän kummankin päätöksellä yhteistä omaisuutta, voi se kieliä uskottomuudesta. Jos kumppani on vaihtanut sähköpostiosoitettaan, on sekin tohtori Haltzmanin mukaan epäilystä herättävä asia. Tohtorin mukaan hyvässä suhteessa sähköpostitilejä ei tarvitse piilottaa salaisen salasanan taakse.

4) Tietokoneen nopea sulkeminen
Jos tulet huoneeseen ja huomaat kumppanisi säpsähtävän ja sulkevan koneen nopeasti, voi se olla merkki epärehellisyydestä. Moni saattaa saada selville kumppanin uskottomuuden, kun hän chättäillee toiselle. Kavereiden kanssa chättäilyä ei yleensä salata toiselta.

5) Koneen kanssa pitkään valvominen
On monia syitä, miksi kumppani saattaa valvoa pitkälle yöhön tietokoneensa kanssa. Ole siis järkevä ennen kuin epäilet kumppanisi pettävän sinua. Voit tarkastaa seuraavana aamuna koneen historiasta, mitä koneella on yön aikana tehty. Tosin historia voi olla pyyhitty myös pois, joten epäilykset saattavat käynnistyä.

Pidä kuitenkin epäilyissäsi myös järki mukana, ja kuten alussa mainittiin, puhu kumppanillesi. Puhumiselle ratkeavat monet, myös seksiin liittyvät ongelmat.

Lähde: Netscape

Kilpailut

Uusimmat