Haluatko saada uusia ystäviä? Katso helpot vinkit, kuinka tutustua ihmisiin

01.11.2013 17:15 -

Aina on mahdollisuus saada uusia ystäviä, mutta vanhemmiten voi vieraisiin ihmisiin tutustuminen tuntua hankalalta.

Alla muutama vinkki, kuinka tutustua uusiin ihmisiin:

1. Hanki lemmikki

Omistaessasi lemmikin pääset varmasti tutustumaan uusiin ihmisiin. Varsinkin koiranomistajat tutustuvat helposti toisiin lemmikinomistajiin koiraansa ulkoiluttaessaan. Vaihtoehtoisesti voit käydä koirakouluissa, joissa varmasti tapaat uusia ihmisiä. Mikäli et omista lemmikkiä, tarjoudu vapaaehtoistyöntekijäksi löytöeläintaloon.

2. Aamukävely puistossa

Puistoissa näkee aamuisin paljon ihmisiä, jotka ovat tulleet nauttimaan yksin tai ryhmässä raikkaasta ilmasta. Mene rohkeasti juttelemaan ihmisille ja lähesty etenkin niitä, jotka vaikuttavat ystävällisiltä ja kiireettömiltä.

3. Aloita uusi harrastus

Aloita kuntosalitreeni tai etsi itsellesi uusi harrastus. Osa saattaa ottaa harrastuksen tosissaan, mutta joukosta voi aina löytyä joku, jolle kelpaa kahvi tai drinkki.

4. Surffaile netissä

Netissä surffaileminen voi tuoda sinulle uusia ystävyyssuhteita. Erityisesti nuoret tutustuvat helposti netin kautta ihmisiin. Pitää kuitenkin muistaa olla varovainen, koska netissä on helppo väittää olevansa muuta kuin on.

5. Tutustu lapsesi kautta muihin vanhempiin

Ollessasi leikkikentällä, lapsesi päiväkodissa tai harrastuksissa mukana voit luoda keskustelua muiden vanhempien kanssa.

Lähde: Fitnea

Kilpailut

Uusimmat