Kuva: Shutterstock

Omistatko iPhonen? Nyt voit katsoa WhatsApp-viestit vastapuolen tietämättä

08.01.2019 18:45 - Niki Miettinen

WhatsAppin uusimmassa päivityksessä Applen teknologia mahdollistaa toisen tilapäivityksen katsomisen ilman, että vastapuoli saa siitä tietää.

Viimeisin WhatsAppin päivitys ilahduttaa erityisesti iPhonen omistajia. Päivitys tuli ladattavaksi eilen ja asiasta uutisoivat muun muassa Independent sekä WaBeta

Päivityksessä yksi uusi ominaisuus on mahdollista vain Apple-tuotteilla, koska se hyödyntää iPhonen 3D -kosketusteknologiaa. Mikäli omassa Apple-laitteessa on kyseistä tekniikkaa tilapäivityksen hiljentämällä, pystyy nopeasti vilkaisemaan toisen WhatsApp -tilapäivityksen ilman, että siitä tulee ilmoitusta päivityksen tekijälle

Päivityksen jälkeen iPhonella voi lähettää sovelluksessa tarroja, ja vastata yksityisesti tietylle ryhmächatin jäsenelle sekä katsoa toisen WhatsApp -tilan ensimmäisen päivityksen salassa. Osa näistä ominaisuuksista on ollut jo tuttuja Android käyttäjille, mutta vihdoin päivitys saatiin myös Applen käyttäjille. 

Uudessa päivityksessä myös iPhonen käyttäjät voivat lisätä tarroja kuviin ja videoihin sovelluksen kirjastosta tai lähettää omia tarroja. Omien tarrojen kokoa voi muokata sovelluksessa oman mielensä mukaan, säilyttäen laadun erinomaisena. Vastaanotetut tarrat pystyy säilyttämään omassa kokoelmassa, kun ne merkkaa suosikeiksi.

Ryhmächatissa voi lähettää yksityisen vastauksen halutulle henkilölle valitsemalla halutun tekstin ja valitsemalla ”vastaa yksityisesti”, jolloin sovellus lähettää yksityisviestivastauksen tekstin kanssa.

Lue myös: Onko teillä perhe-Whatsapp? Voit varmasti samaistua näihin keskusteluihin

Lue myös: WhatsApp kertoo jatkossa, onko viesti peräisin toisesta keskustelusta

Lue myös: WhatsAppissa ikävä bugi: Estetyt käyttäjät näkevät paikallaolotiedot ja voivat lähettää viestejä

Lähteet: Independent & WaBeta

Kilpailut

Uusimmat