Kuva: Fotolia

Asiantuntijat suosittelevat masturbaatiotaukoja työpaikoille

05.05.2017 08:45 - Karoliina Kotala

Itsetyydytys on monelle hyvin intiimi asia, mutta psykologian asiantuntijat suosittelevat pienen lemmenhetkeen yksin kesken työpäivänkin.

Itsetyydytyksellä on tunnetusti useita terveyshyötyjä, mutta silti siihen liittyy vielä monen mielessä häpeää. Kainosteluun ei kuitenkaan ainakaan psykologien mukaan ole aihetta, vaan päinvastoin; ihmisiä kehotetaankin pitämään niin sanottuja masturbaatiotaukoja työpäivän aikana. Masturbaatiotaukojen uskotaan olevan erinomainen keino vähentää työn aiheuttamaa stressiä.

- Uskon masturbaatiohetken töissä parantavan keskittymiskykyä, vähentävän aggressiivisuutta ja lisäävän tuotteliaisuutta sekä hymyilyä, tohtori Cliff Arnall sekä psykologi Mark Sergeant vakuuttavat.

Itsetyydytyksellä on tutkittu olevan useita terveyshyötyjä ja sen tiedetään muun muassa ehkäisevän diabetesta sekä eturauhassyöpää. Psykologit kuitenkin myöntävät, että masturbaatiotaukoidealla on myös omat haasteensa: osalla laukeaminen voi viedä pitkäänkin aikaa jännittävässä ympäristössä ja mahdollisuus itsetyydytykseen työpaikalla voisi myös aiheuttaa sopimatontakin käytöstä.

Lue myös: Naispoliitikon ehdotus - sakko masturboiville miehille

Lähde: The Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat