Kuva: AOP

Ilman reisiä syntynyt mies ei anna vammansa häiritä - tyttöystävää ei haittaa suuri pituusero

06.11.2017 14:15 - Iiro Myllymäki

Nathan Hrdlicka on yksi 25:stä ihmisestä, joilla on sama syntymävika.

Yhdysvaltain New Mexicossa asuva Nathan Hrdlicka, 34, on syntynyt ilman reisiä, mutta ei anna vammansa määritellä elämäänsä. Hän on yksi 25:stä ihmisestä, joilla on sama vaiva. Tiettävästi Nathan on näistä ihmisistä ainoa, joka on oppinut kävelemään. Miehen harvinainen syntymävika kulkee lyhenteellä PFFD. Miehen polven luut ovat suoraan hänen lantionsa luiden alla.

(kuva: AOP)

Syntymävika ei ole estänyt miestä myöskään löytämästä rakkautta. Hän seurustelee onnellisesti 19-vuotiaan Chelsee Stuartin kanssa, eikä pari anna pituuseron häiritä. Pari löysi toisensa Facebookin kautta. Nathan on pituudeltaan vain noin 140 senttimetriä. Aluksi Chelsee epäili, että pituuserosta voisi tulla ongelmia.

- Meiltä vei kauan aikaa oppia, mikä toimii ja mikä ei, mutta nyt lopultakin kaikki toimii, Chelsee sanoo.

(kuva: AOP)

Pari kertoo, että he saavat osakseen paljon katseita yhdessä liikkuessaan, ja jotkut tulevat myös kommentoimaan Nathanin ulkonäköä. Epäasiallisiakin kommentteja tulee, ja jotkut kutsuvat Nathania esimerkiksi kääpiöksi.

Pariskunta kerää rahaa yhteisörahoituksen kautta, jotta Nathanilla olisi varaa hänen tarvitsemiinsa lääkäripalveluihin. Pariskunnalla on yhteinen korualan yritys, ja he ovat ajatelleet myös perustavansa Islantiin uskomushoitoihin pohjautuvan parannuskeskuksen.

(kuva: AOP)

- En näe itseäni erilaisena kuin muut. Muut ihmiset näkevät minusta ensimmäisenä vammani, mutta en anna sen määritellä minua, Nathan sanoo.

Lue myös: Erikoinen sairaus muutti Sandran ulkonäön täysin - koko keho pallomaisten kasvainten peitossa

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat