Kuva: Shutterstock

Tehokas painonpudotus ei vaadi täydellistä kurinalaisuutta: Katso laihdutusvalmentajan täsmävinkit

26.09.2018 18:15 - Emmi Moilanen

Onnistunut painonpudotus ei vaadi täydellistä kurinalaisuutta.

Kuntokuurin aloittaminen voi tuntua pitkän tauon jälkeen vaikealta, vaikka hyvä olo ja kohonnut energiataso toisikin kaivattua piristystä elämään. Popsugar-sivusto kysyi laihdutusvalmentaja Carter Goodilta täsmävinkit painonpudotuksen tehokkaaseen käynnistämiseen.

Valmentajan vinkeissä korostuu erityisesti se, ettei itseltään tulisi vaatia täydellistä kurinalaisuutta vaan myös lempeä asenne itseä kohtaan voi taata näkyviä tuloksia.

6 täsmäiskua dieetin käynnistämiseen:

1. Sen sijaan, että karsit merkittävästi ruuan määrästä, lisää aterioille enemmän vihanneksia. Esimerkiksi lehtivihannekset, kurkku ja selleri.

2. Sisällytä jokaiselle aterialle kevyitä proteiinin lähteitä, kuten esimerkiksi tofua, kanaa ja kananmunia.

3. Sen sijaan, että luopuisit välipalasta, nappaa naposteltavaksi esimerkiksi tuore hedelmä tai yllä mainittu proteiinin lähde.

4. Salaatinkastikkeista ei tarvitse laihduttaessa luopua kokonaan, vaan voit korvata ne vähäkalorisemmalla vaihtoehdolla.

5. Muista, että liikunnan suhteen ei tule olla liian ankara ja itseltään ei tarvitse heti vaatia täydellistä suoritusta. Carter huomauttaa, että esimerkiksi kävelylenkki ei ole huonompi vaihtoehto kuin juokseminen, eikä kuntosalilla tarvitse hikoilla joka päivä. Mies neuvookin aloittamaan liikunnan esimerkiksi kohottamalla päivittäistä askelmäärää vaikkapa viidellä tuhannella askeleella.

6. Suuntaa kuntosalille parina päivänä viikossa.

Lue myös: Mitä hedelmiä laihduttajan tulisi suosia? Ammattilaisen vinkit helpottavat arkeasi

Lue myös: 10 tähteä, jotka laihduttivat itsensä lähes tunnistamattomiksi - katso kooste

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat