Kuva: Shutterstock

Kampaamokäynniltä tuttu rentouttava päähieronta onnistuu myös kotona - hiustylisti listaa täsmävinkit

06.06.2020 16:15 - Emmi Moilanen

Rentouttavan hieronnan takaa riittävä määrä shampoota ja rauhalliset liikkeet.

Kampaaja- tai parturikäynnin yhteydessä monille yksi käynnin kohokohdista on hiusten pesun aikana saatu rentouttava päähieronta. Hiusstylisti Erickson Arrunategui toteaa, että kampaamokäynnin yhteydessä saadun päähieronnan taika piilee mitä luultavammin siinä, että sen toteuttaa joku toinen. Hän vinkkaa, että jotakuta toista voi pyytää pesemään hiukset myös kotioloissa.

Rentouttavan päähieronnan toteuttaminen onnistuu myös itse. Arrunategui kertoo Popsugarille muutamasta seikasta, jotka kannattaa ottaa huomioon rentouttavan, ja jumeja aukovan vaikutuksen maksimoimiseksi.

Aloita kastelemalla hiukset huolellisesti ja levitä shampoo. Arrunategui toteaa, että shampoo tekee hieronnasta miellyttävämmän kokemuksen, sillä sormet liukuvat kutrien läpi vaivattomammin. Aloita hieronta pään sivuilta, korvien takaa. Vie liike hiljalleen kohti ohimoita, ja tämän jälkeen koko pään ympäri.

- Vältä nopeita liikkeitä ja päänahan raapimista. Käytä sormenpäitä avataksesi kaikki kireydet päänahassa, Arrunategui vinkkaa.

Jatka hierontaa ympäri päätä noin viiden minuutin ajan. Huuhtele lopuksi hiukset huolellisesti puhtaaksi shampoosta ja pyyhekuivaa kutrit hellävaroen.

Lue myös: Ovatko hiuksesi vaurioituneet? Helppo testi paljastaa heti

Lue myös: Kaipaatko jo kampaajalle, hierojalle tai kosmetologille? Nämä haluat tietää poikkeusajan palveluista

Lue myös: Miten suomalaiset rentoutuvat? Hyvät vinkit koottiin yhteen

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat