Yhdeksän keinoa parantaa libidoa luonnollisesti

17.03.2014 20:15 - Katariina Näreaho

Seksihalut kateissa? Seuraavat yhdeksän niksiä ovat täysin luonnollisia ja äärimmäisen helppoja keinoja parantaa naisen libidoa.

Jos alkava kevät ei ole vielä saanut hormoneja hyrräämään, voi libidoa yrittää kohottaa näillä luonnollisilla keinoilla.

Joogaa

Liikunnalla on positiivinen vaikutus seksihaluihin ja etenkin joogan on havaittu olevan naisille hyödyksi. Liikunta saa veren kiertämään koko vartalossa, myös intiimialueella. Jos siis suunnitelmissa on pienet iltasutinat kumppanin kanssa, suuntaa päiväsaikaan joogasalille.

Lämmittele

Valmistaudu  tulevaan iltaan jo heti aamusta. Virittäydy tunnelmaan lähettämällä kumppanillesi seksikkäitä ja vihjalevia kuvia ja viestejä. Jatkakaa tätä pitkin päivää ja illalla olette valmiit syöksyymään tositoimiin.

Haistele

Miehen hiellä on naisen haluihin huikea vaikutus. Vaikka ensimmäisenä ei tulisi mieleen lähteä haistelemaan kumppanin hikisiä treenivaatteita, voi niistä kuitenkin olla apua. Tuoksut saavat nimittäin naisen hormonitason kohoamaan ja parantavat seksihalua ja mieltä.

Ajattele seksiä

Seksuaalisten asioiden ajatteleminen nostaa naisen testosteronitasoa. Jos mielikuvitus ei riitä, tartu eroottiseen novelliin ja lue. Lisäksi kirjasta voit saada hyviä uusia ideoita lakanoiden väliin, joita voitte toteuttaa käytännössä kumppanisi kanssa.

Koskettele

Mielihyvähormonia eli oksitosiinia vapautuu kehossa, kun kosketatte kumppanisi kanssa toisianne. Aloittakaa koskettelu jo aamulla; halailkaa, kävelkää käsi kädessä, silitelkää toisianne. Nämä kaikki lisäävät seksuaalista halukkuutta.

Unohda mummokalsarit

Vaikka pikkutuhmat pitsipikkuhoususi eivät hyviltä ylläsi tuntuisikaan, saavat ne sinun olosi entistä seksikkäämmäksi ja itsevarmaksi. Pue alusvaatteet yllesi jo heti aamusta, näin saat niistä kaiken irti ja tulevan illan touhut kutkuttavat mieltäsi pitkin päivää.

Lounaaksi sushia

Lohi sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka auttavat nostamaan libidoa. Merilevän sisältämä B-vitamiini puolestaan parantaa verenkiertoa.

Välipalaksi hedelmiä

Etenkin kiivi ja mango sisältävät runsaasti E-vitamiinia, joka lisää verenkiertoa koko kehossa. Verenkiertoa kiihdyttävät myös antioksidantit joita löytyy paljon granaattiomenasta. Banaanin sisältämä kalium sen sijaan vahvistaa lihaksia.

Vaihda paikkaa

Uutuudenviehätys lisää seksuaalisia haluja. Tämä selittää osaltaan myös sen, miksi tuoreessa parisuhteessa on vaikea pitää näppejään erossa toisesta. Jos olette olleet kumppanisi kanssa pitkään yhdessä, voi uusia tuulia hakea esimerkiksi vaihtamalla makuuhuoneen järjestystä, harrastamalla seksiä uusissa paikoissa, kuten keittiössä tai olohuoneessa, tai vaikkapa hotellissa.

Seksin harrastaminen todella kannaattaa, sillä seksillä on tunnetusti lukuisia terveysvaikutuksia, mutta se tekee ihmisistä myös fiksumman. Lisää aiheesta voit lukea täältä.

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat