Haluatko parempaa seksiä? Mene sänkyyn vasenkätisen kanssa

04.04.2014 09:45 - Senni Loikala

Tuoreen seksikyselyn mukaan oikea- ja väsenkätisten seksielämän laadussa on hurja ero.

Kädet ovat monesti tärkeässä roolissa petileikeissä. Harva on kuitenkaan tullut ajatelleeksi, että seksin laatuun voisi vaikuttaa se, onko ihminen oikea- vai vasenkätinen. Jos tuoreen kyselyn tuloksia on uskominen, asialla on kuitenkin suuri painoarvo.

Intiimituotteita myyvä yritys LELO teetti 2014 Global Sex Survey -kyselyn 10 000 ihmiselle. Vastauksista selvisi, että vasenkätiset kokevat seksielämänsä huomattavasti oikeakätisiä paremmaksi. Vasenkätisistä ihmisistä reilu 85 prosenttia kuvaili olevansa erittäin tyytyväisiä petileikkeihinsä. Oikeakätisistä puolestaan vain 15 prosenttia kertoi olevansa todella tyytyväisiä seksielämäänsä. Näin ollen vasenkätiset ovat yli 70 prosenttia tyytyväisempiä petipainiinsa kuin oikeakätiset.

Syyt vasenkätisten parempaan seksielämään eivät ole tiedossa. Mahdollista on, että he ovat muita kekseliäämpiä sängyssä. Vasenkätiset nimittäin joutuvat elämään maailmassa, jossa monet asiat toimivat oikeakätisten ehdoilla. Tällöin heistä on saattanut kehittyä muita luovempia.

Uutisoimme aiemmin käsittämättömistä seksiennätyksistä. Esimerkiksi maailman pisin suudelma kesti reilu 58 tuntia 35 minuuttia. Tätäkin villimmät ennätykset pääset lukemaan täältä.

Lähde: news.com.au

Kilpailut

Uusimmat