Nännien salat paljastettu: Lue 10 yllättävää faktaa

03.09.2015 15:20 - Senja Rapila

Sisäänpäin suuntautuneita nännejä sekä nänniorgasmeja. Oletko koskaan ajatellut, kuinka monipuolisia nännit todella ovatkaan?

Nänneistä ei puhuta tarpeeksi, ei ainakaan yhtä paljon kuin muista erogeenisistä ruumiinosista. Nänneillä on suuri merkitys elämässä: esimerkiksi lapsien imettämisessä ja toisilla kiihottumisessa. 

1. Nännejä on monen muotoisia, -värisiä sekä -kokoisia

Kuten rinnat, nännit eivät ole koskaan samanlaisia. Joillain naisilla on isot, tummat nännit, kun toisella on pienet ja vaaleanpunaiset. Ei ole olemassa yksiä, oikeanlaisia nännejä.

2. Kaikkien naisten nännit eivät jäykisty kiihottuneessa tilassa

Tämä ei tarkoita etteikö nainen olisi kiihottunut, mutta hänen nänninsä eivät vain reagoi kiihottumiseen.

3. Nänneissä ei ole vain yhtä reikää

Viimeistään imettäessä tajuaa sen, että nänneissä ei ole vain yhtä reikää keskellä: nänneissä on jopa 15-20 pientä reikää.

4. Karvaiset nännit ovat täysin normaalit

Vaikka et olisikaan mies, nännien ympärillä kasvavat karvat ovat yleisempiä kuin sen alueen karvattomuus. Jos et pidä karvoista nänniesi ympärillä, voit aina vahata ne pois, mutta karvat eivät tee nänneistäsi vähemmän oikeanlaisia.

5. Nännit saattavat vuotaa

Vaikka et olisi raskaana tai imettämässä, voit silti kokea satunnaista vuotoa rinnoista. Tämä voi tapahtua siksi, että nännejä on puristettu stimuloinnin aikana tai ne ovat hiertäneet lenkkeilyn aikana urheiluliiveihin. Jos vuotoa tulee usein tai se on veristä, voi olla kyse jostain vakavammasta ja tällöin tulee hakeutua lääkäriin.

6. Joissain kulttuureissa naiset maalaavat nänninsä kiihottaakseen kumppaniaan

Jos naisen nänni ei ole tarpeeksi tumma, joissain kulttuureissa naiset maalaavat sitä tummemmaksi kasvattaakseen vetovoimaansa kumppaninsa silmissä.

7. Sisäänpäin suuntautuneet nännit eivät ole niin epätavallisia

Noin 10-20 prosenttia nänneistä ovat kasvaneet sisäänpäin. Vaikka sisäänpäin kääntyneitä nännejä ei tarvitse hävetä, ne voivat tuottaa ongelmia imettämisen kanssa. On kuitenkin kehitetty rintaliivejä, jotka ovat suunniteltu sisäänpäin suuntautuville nänneille. Ne vetävät hellästi nännejä ulospäin, jolloin rintaruokinta on mahdollista.

8. Nännien herkkyys vaihtelee kuukautiskierron mukaan

Kiitos hormonien (estrogeeni, progesteroni), nännit voivat olla yliherkät, kun kuukautiskierto lähenee loppuaan. Kuukautisten aikana naisen nännit ovat herkimmillään.

9. Kaikilla on näppylöitä nännipihassaan

Näiden rauhasten on tarkoitus suojata nännejä erittämällä luonnollista rasvaa, joka auttaa pitämään nännit pehmeinä ja notkeina.

10. Nänniorgasmit ovat totta

Vaikkakin nänniorgasmit ovat harvinaisia, ne ovat todellisia. Joidenkin naisten on todettu saavuttavan kliimaksin pelkästään nännejä stimuloimalla. Koska nännien sensorit ovat yhdistettynä aivoihin samalla tavalla kuin genitaalien, jotkut naiset voivat saavuttaa orgasmin pelkästään nännejä koskettamalla.


Suomalaiset miehet ovat myös kertoneet, miksi rinnat ovat heidän mielestään niin mahtavia. Voit lukea artikkelin tästä!

Lähde: YouBeauty

Kilpailut

Uusimmat