Kuva: Fotolia

Ystävykset kehittivät uutuustuotteen - suunnattu häpykarvoistaan ylpeille naisille

07.01.2016 14:51 - Senni Loikala

Kolmea naista ärsytti se, että monet hemmottelutuotteet ovat tarkoitettu posliineille naisille. Sen vuoksi he loivat alapääkarvoituksen omaaville naisille oman hemmotteluöljyn.

Emily, 24, hänen siskonsa Laura, 32, ja heidän yhteinen lapsuudenystävänsä Lillian, 32, huomasivat aikoinaan, ettei netistä löydy yhtäkään tuotetta häpykarvoituksen pehmentämiseen.

Nyt he kertovat ranskalaiselle Marie Claire -naistenlehdelle, että useimmissa tuotteissa oletuksena on, ettei naisten alapääkarvoituksessa ole mitään seksikästä – toisin kuin ajellussa bikinirajassa.

Pientä luksusta

Naiset päättivät korjata tilanteen. He kehittivät karvoistaan ylpeille naisille hemmottelutuotteen.

Kyseessä on öljy, joka lupaa paitsi pehmentää karvoja, niin myös taistella bakteereita, tulehduksia sekä sisäänpäin kasvaneita karvoja vastaan. Kolmikko kertoo öljyn sopivan heille, jotka eivät ajele alapään karvojaan usein.

Tuotteesta on kehitetty myös paksumpi voide, joka sopii häpykarvojaan ajeleville naisille. Se pehmentää erityisesti juuri kasvaneita, paksulta vaikuttavia karvoja.

Emily, Laura ja Lillian kertovat, että tuote on luotu naisille, jotka tahtovat pientä luksusta arkeensa. He näkevät häpykarvojen pehmentämisen ylimääräisenä kauneustoimenpiteenä.

- Se, mikä itse asiassa on seksikästä on olla itsevarma siinä, mitä sinulla on, ja se siitä, Emily kertoo.

(kuva: Fur Oil -nettikauppa)


Julkaisimme aiemmin videon nuorten reaktioista, kun heitä kehutaan kauniiksi. Pääset artikkeliin tästä.

Lähde: Marie Claire

Kilpailut

Uusimmat