Kuva: Fotolia

Kahden vaginan nainen avautuu rohkeasti kaikesta: "Uskoisin seksin olevan melko tavallista"

11.04.2016 18:15 - Tarja Vilén

Nainen kertoi harvinaisesta tilastaan netissä ja ilmoitti vastaavansa kaikkiin kysymyksiin. Miltä tuntuu elämä kahden vaginan kanssa?

Kahta vaginaa kantava nainen aloitti keskustelun Reddit-sivustolla jo muutama vuosi sitten, mutta se on käynnissä edelleen aktiivisesti. Nykyään yli 20-vuotias kahden vaginan nainen kirjoittaa Redditissä nimimerkillä nurseryRN.

Ei ole tiedossa, mistä kahden vaginan tila johtuu, mutta se tulee ilmi usein vasta puberteetti-iässä.

- Sain tietää, että minulla on kaksi vaginaa ja kaksi kohdunkaulaa sekä kohtua, kun olin 16-vuotias, nainen kertoo tilastaan. 

Kyseessä on harvinainen kohdun epämuodostuma, jonka lääketieteellinen nimi on uterus didelphys. Naisen tilaa on käsitelty myös Nolot vartalot -ohjelmassa. 

Naisella on takanaan 18 leikkausta. Tuoreessa keskustelunavauksessa nainen lupasi vastata lukijoiden kysymyksiin. Hän paljasti lukijoille kaiken siitä, miten hän harrastaa seksiä, miten kuukautiset toimivat tilan kanssa ja mitä tapahtuisi, jos hän tulisi raskaaksi.

- Minulle on kerrottu, että voin tulla raskaaksi kummalla tahansa kohdulla, nainen esimerkiksi kertoo. 

Näin nainen vastasi lukijoiden kysymyksiin:

Kysymys 1: Olisiko synnytys sinulle vaikeampi ja olisiko pakko tehdä keisarinleikkaus?

Naisen vastaus: Minulle tehtäisiin keisarinleikkaus, koska kohtuni on pienempi kuin normaalisti ja siihen sisältyy keskenmenon riski.

Kysymys 2: Voisit siis tulla raskaaksi ja kuukautta myöhemmin tulla uudestaan raskaaksi?

Naisen vastaus:
Hormonien takia tämän ei pitäisi olla mahdollista. Olen kuitenkin lukenut, että näin on tapahtunut yhdelle naiselle.

Kysymys 3: Voitko saada orgasmin kummassakin vaginassa?

Naisen vastaus: Voin saada kummassakin orgasmin, mutta näin ei ole tapahtunut koskaan yhtä aikaa.

Kysymys 4: Minkälaista seksielämäsi on?

Naisen vastaus: Seksi on tyydyttää, mutta se riippuu siitä, kumpaan vaginaan työnnytään. Vaginat ovat vierekkäin, mutta vasen on pienempi, joten siihen työntyminen sattuu. Tietääkseni vaginan väliseinän takia g-pisteeni on peitossa. Muuten uskoisin, että seksi ei juurikaan eroa.

Kysymys 5: Miten reagoit, kun kuulit ensimmäisen kerran tilastasi?

Naisen vastaus: Itkin.

Kysymys 6: Miten miehet reagoivat asiaan kuultuaan?

Naisen vastaus: He eivät meinaa uskoa asiaa ja nauravat, mikä tekee asiasta puhumisen hauskaksi.

Kysymys 7: Pitääkö sinun käyttää siteitä vai voitko käyttää tamponeja? Olisiko mahdollista tulevaisuudessa korjata asia kirurgisesti ja muodostaa sinulle vain yksi vagina?

Naisen vastaus: Lääkärin mielestä minun tulisi käyttää kahta tamponia, mutta käytän vain yhtä. Voisin mennä leikkaukseen, jossa väliseinä poistettaisiin, mutta joutuisin seuraavat puoli vuotta pitämään muottia alapäässäni kaksi kertaa päivässä 15 minuutin ajan.

Lue myös: Suositulla bloggaajakaunottarella on kaksi vaginaa: "Olen tuplasti nainen"

Lue lisää aiheesta kokemus

Naiset avoimina parhaimmasta seksikokemuksestaan: "Silloin veri todellakin pakeni aivoista" Ville Valo avautui hulluimmasta fanikokemuksestaan: "Yhtäkkiä hiuksistani lähti 15 senttiä" Ihmiset paljastavat elämänsä ylivoimaisesti noloimmat hetket - pystytkö lukemaan nauramatta? Katso kaikki

Kilpailut

Uusimmat