Kuva: Shutterstock

Tavat, jotka estävät sinua menestymästä työssäsi – ethän sorru?

30.05.2018 13:15 - Emmi Moilanen

Muutoksien pelkääminen sekä omissa virheissä vellominen pitkään ovat seikkoja, jotka voivat estää menestyksen.

Työelämässä menestyminen on usein kiinni monesta eri tekijästä. Kunnianhimo sekä uteliaisuus omaa alaa kohtaan ovat piirteitä, jotka vievät työntekijää urallaan tehokkaasti eteenpäin. On olemassa myös muutamia seikkoja, joihin erityisesti pitkään samassa työssä ollut saattaa huomaamattaan sortua, ja ura saattaa tuntua jämähtäneen paikoilleen.

Lue alta Bustlen tekemä listaus seikoista, jotka saattavat estää sinua menestymästä työssäsi.

Ethän sorru näihin?

1. Et jaksa enää verkostoitua samalla tavalla uusien ihmisten kanssa kuin urasi alkuvaiheessa.

2. Seuraat unelmiesi sijaan pelkästään rahaa. Ennen pitkää tällainen käytös saa sinut uupumaan tai vain kyllästymään työhösi, jolloin et jaksa enää tehdä töitä uusien saavutusten ja menestyksen eteen.

3. Jäät murehtimaan tehtyjä virheitä pitkäksi aikaa, etkä uskalla enää tarttua uusiin ja taitojasi kehittäviin haasteisiin uusien mokien pelossa.

4. Olet ryhtynyt mokaamisen lisäksi pelkäämään myös muutoksia, ja työn parissa haluaisitkin mieluiten pysytellä samoissa tutuissa rutiineissa.

5. Et jaksa nähdä enää vaivaa opetellaksesi uusia taitoja. Uteliaisuus ja itsensä jatkuva kehittäminen ovat eräitä suurimpia tekijöitä, jotka saavat sinut etenemään urallasi.

6. Et käy enää pitkiä, luovuutta ruokkivia keskusteluja työkavereidesi kanssa. Et myöskään enää uskalla rohkeasti ilmaista uusia ideoitasi tai tapoja, joilla esimerkiksi projektin voisi hoitaa tehokkaammin loppuun.

Lue myös: Onko sinun aika etsiä uusi työ? Neljä merkkiä paljastavat

Lue myös: Kymmenen pomotyyppiä listattiin - kuulostaako tutulta?

Lähde: Bustle

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat