Kuva: Shutterstock

Eikö sinua arvosteta riittävästi töissä? 5 hälytysmerkkiä paljastaa, että on aika vaatia muutosta

20.07.2018 22:15 - Emmi Moilanen

Koulutuksen ja perehdytyksen puute on yksi niistä merkeistä joka paljastaa, ettei esimiehesi arvosta työpanostasi riittävästi.

Työelämässä tulee vastaan vaiheita, jolloin kiire, stressi ja tekemättömät työtehtävät tuntuvat kasaantuvan. Tällaisissa tilanteissa myös esimiehen vastuu korostuu ja onkin tärkeää, että työntekijät tuntevat saavansa riittävästi koulutusta tehtäviinsä sekä kiitosta hyvin suoritetuista töistä.

Jos kiitosta ei kuitenkaan tunnu koskaan kuuluvan tai stressin määrä on työpaikalla jatkuvasti liian kuormittava on mahdollista, ettei pomosi arvosta työpanostasi riittävästi. Thought Catalog -sivusto listasi hälytysmerkit, jotka jokaisen tulisi tunnistaa.

5 hälytysmerkkiä:

1. Pomosi ei ole lainkaan halukas tukemaan kehitystäsi ja osaamistasi. Et myöskään saa kiitosta onnistumisista ja hyvin hoidetuista projekteista.

2. Palkkasi ei ole kasvanut työmäärän, vastuun tai ylennyksien mukana.

3. Esimiehesi kaataa jatkuvasti lisää tehtäviä jo muutenkin suuren työmääräsi päälle. Hän saattaa vedota esimerkiksi siihen, että hommat sujuvat sinulta aina niin nopeasti tai ”olet juuri paras tyyppi tähän hommaan.”

4. Pomo kysyy harvoin tai ei lainkaan sinun mielipidettäsi, kun tekee työnkuvaasi tai koko työyhteisöäsi koskevia päätöksiä.

5. Esimiehesi olettaa, että olet ajatustenlukija. Tämä ilmenee esimerkiksi puutteellisena ohjeistuksena ja koulutuksena työtehtäviä jaettaessa.

Lue myös: Onko sinun aika etsiä uusi työ? Neljä merkkiä paljastavat

Lue myös: Eikö töihin lähteminen huvita? 5 täsmävinkkiä motivaation uudelleen löytämiseksi

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat