Kuva: AOP

Ossi Väänänen lopettaa uransa

13.07.2016 10:38 - Reija Saarinen

Asiasta kertoo Jokerit verkkosivuillaan.

Jokereissa ja NHL:ssä mittavan uran tehnyt Ossi Väänänen, 35, päättää jääkiekkouransa. Asiasta kertoo Jokerit verkkosivuillaan. Väänänen edusti Suomessa ainoastaan Jokereita.

Päätös lopettamisesta tuli seuran mukaan kahden vaikeamman kauden jälkeen. Täysipainoinen pelaaminen ei ollut mahdollista vammojen takia.

 -Parin viime vuoden aikana olen ollut loukkaantuneena enemmän kuin koskaan. On tullut aika mennä terveys edellä ja kuunnella niin omaa kroppaa kuin lääkäreitä. Terveys ei kestä enää huippujääkiekkoa ja sitä tasoa, jota itseltäni vaadin, Väänänen perusteli päätöstään.

-Olen erittäin ylpeä saadessani aloittaa ja lopettaa urani rakastamassani seurassa Jokereissa, joka on maailmanluokan organisaatio kaikkine työntekijöineen ja faneineen. Se on toinen kotini, Väänänen kiitteli.

Väänänen nousi 18-vuotiaana Jokereiden SM-liigajoukkueen kokoonpanoon kaudella 1998-99 pelattuaan tätä ennen pitkään seuran junioreissa. Puolustaja voitti Jokereissa A-nuorten SM-kultaa ja toisella SM-liigakaudellaan hopeaa. Tämän jälkeen puolustaja siirtyi NHL:ään.

Lähde: Jokerit

Kilpailut

Uusimmat