NHL:n tulokasseuralla erikoinen ongelma - jo neljäs maalivahti loukkaantui!

16.11.2017 16:00 - Sami Ikonen

Vegas sai jälleen huonoja uutisia yön kiekkokierroksella.

Viime kesänä rakennettu NHL-joukkue Vegas Golden Knights koki tiistain ja keskiviikon välisen yön kierroksella murskatappion, kun Edmonton Oilers oli selkeästi parempi lukemin 8-2.Tappion lisäksi Vegas sai lisää huonoja uutisia, kun heiltä loukkaantui jo neljäs maalivahti.

Maalilla aloittanut Maxime Lagace ei pystynyt jatkamaan ottelua loppuun, vaan joutui astumaan sivuun kolmannen erän puolivälissä. Tilalle luisteli 19-vuotias Dylan Ferguson, joka on pelannut tällä kaudella kanadalaista junioriliiga WHL:ää. 

Dylan Ferguson on jo viides Vegasin maalilla pelannut maalivahti.

Joukkueesta sivussa ovat jo ykkösvahti Marc-Andre Fleury, sekä varavahdit Malcom Subban ja Oscar Dansk. Lagasen vammaa ei ole vielä kommentoitu.

Vegas aloitti ensimmäisen NHL-kautensa fantastisesti ylittämällä kaikkien odotukset. Nyt maalivahtiongelmien kanssa paininut seura on hävinnyt kahdeksasta viimeisestä ottelustaan kuusi. Tällä hetkellä he ovat läntisessä konfferensissa viidensiä.

Marc-Andre Fleury siirtyi Pittsburghista Vegasiin ykkösvahdiksi, mutta loukkaantumishuolet ovat pitäneet miehen sivussa.

Lue myös: NHL:n tulokasjoukkue tekee historiaa - vain kaksi tappiota kuukauden aikana

Lue myös: Parhaimmat NHL-pelaajat listattiin pelinumeroittain - listalla vain kolme suomalaista

Lue myös: Minnesotasta yhden miehen joukkue? Sama pelaaja tehnyt kuusi viimeistä maalia

Lähde: NHL

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat