Kuva: AOP

Hoitajan puheet järkyttivät Game of Thrones -kaunotarta synnytysosastolla - "Häpeä"

22.04.2016 17:45 - Senja Rapila

Näyttelijä Lena Headeyn ensimmäinen muisto imetyksestä ei ole niinkään mukava.

Muun muassa Game of Thrones -televisiosarjasta tuttu näyttelijäkaunotar Lena Headey, 42, synnytti nuorimman tyttärensä viime vuoden heinäkuussa. Julkisuuden paineista huolimatta Headey ei ole kertonut tyttärensä eikä tämän isän nimeä julkisuuteen.

Nyt kaunotar on muistellut synnytyksen jälkeen tapahtunutta, hyvin erikoista kohtaamista ja kertoi siitä Late Late Show -juontajalle James Cordenille. Tämä epämiellyttävä kohtaaminen sattui sairaalassa työskennelleen hoitajan kanssa, joka päätti lainata sanoja Game of Thronesista.

- Rintaruokinnan alkuvaiheissa sinun pitää vähän avittaa maidon tulemista, eli se tarkoittaa pientä käsin lypsämistä. Ystäväni yritti tehdä sitä minulle, jolloin hoitaja sanoi, että ehkä meidän tulisi vaihtaa lypsäjää. Vastasin kyllä, koska meinasin lyödä ystävää, joka lypsi rintaani kuin vuohta, Headey totesi.

- Hoitaja tuli vierelleni, puristi nänniäni ja sanoi "häpeä". Hän piti kiinni nännistäni ja sanoi sen vielä uudelleen. Sen jälkeen hän hätääntyi ja totesi: "Anteeksi, en voi uskoa että sanoin sen!"

Nämä sanat liittyivät näyttelijän viimeisimpään roolisuoritukseen Game of Thronesin viidennen tuotantokauden päätösjaksossa, jossa kaunottaren roolihahmoa Cersei Lannisteria rangaistiin hauraudesta.

Headeyn mielestä koko tilanne oli todella epätodellinen. Kukapa nyt odottaisi, että alastonta rintaa käsittelevä henkilö alkaisi puhua haureudesta ja häpeästä juuri synnyttäneelle äidille?

Lähde: Female First

Lue myös: Uuden Pako-tuotantokauden kuvaukset käynnissä - näyttelijät julkaisivat otoksia kulissien takaa

Lue myös: Uuden Jason Bourne -elokuvan traileri on täyttä tykitystä - katso

Kilpailut

Uusimmat