Kuva: AOP

David Hasselhoff kihlasi 27 vuotta nuoremman vaaleaverikön

03.05.2016 15:00 - Senja Rapila

Kaksikko tapasi vuonna 2011, kun nuori kaunotar meni pyytämään Hasselhoffin nimikirjoitusta.

Tätä pariskuntaa ei suuri ikäero haittaa, vaan he ovat päättäneet rohkein askelin suunnata kohti avioliiton satamaa. Näyttelijä David Hasselhoff, 63, on nimittäin vihdoin kihlannut 27 vuotta nuoremman rakkaansa Hayley Robertsin, 27.

- Minulla on sanonta; Naimisiin ei mennä siksi, että haluat elää jonkun kanssa. Naimisiin mennään siksi, että et pysty elämään ilman häntä. Nyt minusta tuntui vihdoin siltä. Tiesin, että olisin todella onneton ilman häntä, Hasselhoff kertoo Female First-lehdelle.

Kosinta ei mennyt aivan suunnitellusti

Kosinta ei kuitenkaan mennyt aivan putkeen, vaan Hayleyn mukaan näyttelijäkomistus joutui odottamaan polvillaan miltei kymmenen minuuttia ennen itse kosintaa.

- Luulin aluksi, että hän vain vitsailee. Hän on kysynyt sitä minulta aiemminkin, mutta ei koskaan tosissaan. Sitten hän otti sormuksen esille. Itkin niin paljon, että hän ei pystynyt kysymään minulta "tuletko vaimokseni" kun vasta 10 minuuttia myöhemmin, hän kertoi HELLO!-lehdelle.

Nuorelle kaunottarelle avioliitto tulee olemaan ensimmäinen, kun taas Hasselhoff on ollut aiemmin naimisissa muun muassa laulaja Catherine Hicklandin kanssa.

(kuva: AOP)

Lähde: Female First

Lue myös: Kate Upton kihlautui - katso kuva näyttävästä sormuksesta

Lue myös: Katy Perry ja Orlando Bloom yllättivät Met-gaalassa - asusteena suosittu ysärilelu

Kilpailut

Uusimmat