Kuva: AOP

Star Wars -tähti järkyttää - haluaa lävistää koiransa kielen

16.05.2016 13:45 - Senja Rapila

Prinsessa Leiana tutuksi tullut näyttelijätär Carrie Fisher on saanut ihmiset varpailleen puhuessaan koiransa kielen lävistämisestä.

Star Wars -elokuvasarjassa prinsessa Leiaa näytellyt Carrie Fisher, 59, on herättänyt hämmennystä viimeisimmällä lausunnollaan, joka koskee tämän ranskanbulldogia Garya.

Näyttelijä tuo koiransa miltei aina mukanaan punaiselle matolle ja kertookin sen keräävän paljon huomiota; Gary edustaa yleisesti kieli ulkona, joka on herättänyt ihmisissä huvitusta. Tämän vuoksi Fisher on sanonut, että saattaisi turvautua erikoisempaan ratkaisuun koiransa kanssa.

- Haluan lävistää hänen kielensä. Tämä on kuin Elviksen kanssa kävelisi ympäriinsä, Fisher toteaa.

- Olemme saaneet kielen roikkumisen ansiosta niin paljon huomiota, että se tuntuu kaikista luonnollisimmalta ja naurettavimmalta ratkaisulta, jos niitä kahta sanaa voi yhdistää. 

Diivamaiseksi kerrotun Gary-koiran omalla Instagram-tilillä on jo yli 16 000 seuraajaa. Vaikka koira onkin hauskuuttanut ihmisiä erikoisella olemuksellaan, saa nähdä toteuttaako Fisher "haaveensa" koiran kielen lävistämisestä vai jääkö se pelkäksi puheeksi.

(kuva: AOP)

Lähde: Female First

Lue myös: Jumanji-elokuvasta uusi versio - pääosassa lihaskimppu The Rock

Lue myös: Mikko Leppilampi uutuushankkeestaan: "Ei tässä ole keksitty mitään uutta ja nerokasta"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat