Kuva: AOP

David Hasselhoff tuhlasi Baywatch-miljoonansa - tilillä vain muutamia tuhansia?

20.05.2016 22:15 - Pauliina Jokinen

Näyttelijä David Hasselhoffin tili on lähes tyhjä.

1990-luvun hittisarjasta satoja miljoonia dollareita ansainneella näyttelijä David Hasselhoffilla ei ole enää varaa levään elämään. Tämä käy ilmi Hasselhoffin ja ex-vaimo Pamela Bachin käymästä oikeustaistosta.

Hasselhoff on maksanut vaimolleen elatusapua vuosien ajan, mutta nyt Hasselhoff on toivonut elatusmaksun tuntuvaa pienentämistä. Tähän saakka Bach on saanut vuodessa 252 000 dollaria eli noin 224 000 euroa.

Hasselhoffin mukaan hänellä ei ole enää mahdollisuutta maksaa summaa, sillä oikeuteen toimittamien papereiden mukaan miehellä on enää 4000 dollaria eli noin 3500 euroa tilillään.

Näyttelijän mukaan hänen rahansa ovat kuluneet muun muassa Euroopan kiertueeseen, joka ei menestynyt toivotusti, eikä lippuja myyty riittävästi. Lisäksi hänen uusi tosi-tv-ohjelmansa "Hoff the Record" on menestynyt huonosti.

Vaikka miehellä ei olekaan riihikuivaa rahaa, on hänellä runsaasti omaisuutta: 1,79 miljoonan dollarin (n. 1,6 miljoonaa euroa) arvoinen kiinteistö, eläkesäästöjä, autoja, koruja sekä muuta omaisuutta.

Ex-vaimon mukaan Hasselhoffilla on useita kiinteistöjä ympäri maailmaa ja hänen omaisuutensa arvo on yli 120 miljoonaa dollaria (107 miljoonaa euroa).

Oikeus käsittelee asiaa kuun lopussa.

Lue myös: Kim Kardashian jakoi äärimmäisen yksityisen hetken somessa - "Minua pelottaa"

Lähde: TMZ

Kilpailut

Uusimmat