Kuva: AOP

Amber Heardin ja Deppin assistentin tekstiviestit julki: "Kun kerroin, että hän potkaisi sinua..."

02.06.2016 17:15 - Senja Rapila

Ulkomaiset mediat ovat saaneet käsiinsä pahoinpitelystä syytetyn Johnny Deppin ex-vaimon tekstiviestejä, jotka antavat käsityksen siitä, että pahoinpitely on alkanut jo ennen avioliittoa.

Näyttelijä Johnny Deppin, 52, sekä tämän ex-vaimo Amber Heardin, 31, erokohu on saanut uudet mittasuhteet. Ulkomaiset mediat ovat saaneet käsiinsä Heardin tekstiviestejä vuodelta 2014, joissa tämä puhuu miehensä väkivaltaisesta käytöksestä Stephen-nimisen miehen kanssa.

Stephen, eli todennäköisesti Johnny Deppin assistentti Stephen Deuters, pahoittelee viesteissä Heardille näyttelijän tekemisiä. 

"Kun kerroin hänelle että hän potkaisi sinua, hän itki. Se oli vastenmielistä ja hän tietää sen", Stephen on kirjoittanut.

"Hän on uskomattoman pahoillaan ja tietää, että on tehnyt väärin. Hän haluaa parantua. Hän on ollut todella määrätietoinen siitä tänä aamuna. Hän on pieni, eksynyt poika ja tarvitsee kaiken avun mitä vain saa. Hän on todella pahoillaan, niin kuin hänen pitääkin olla."

Kaikesta anteeksipyytelystä huolimatta Heard sivuuttaa anteeksipyynnöt ja kertoo, ettei välttämättä pysty jatkamaan suhdetta.

"Hän on tehnyt tämän niin monta kertaa aiemminkin. Tokiossa, saarella, Lontoossa (muistatko sen?!) ja aina minä jään. Aina uskon, että hän parantuu... ja jälleen noin kolmen kuukauden kuluttua olen samassa tilanteessa", Heard on vastannut miehelle.

Tekstiviestit ovat lähteen mukaan toukokuulta 2014, eli näiden tietojen valossa väkivalta olisi alkanut jo ennen pariskunnan avioitumista.

Voit katsoa kaikki julkisuuteen vuotaneet tekstiviestit alta tai täältä.

Lähde: ETOnline

Lue myös: Pahoinpitelystä syytetty Johnny Depp sortunut alkoholiin - lähipiiri haluaa näyttelijän vieroitukseen

Lue myös: Johnny Deppin ex-vaimo vaatii elatusapua: tulot 10 000 dollaria, menot moninkertaiset

Kilpailut

Uusimmat