Jenkkilaulaja Ciara asteli alttarille tyrmäävän upeana: "Odotimme seksiä hääyöhön"

08.07.2016 07:45 - Rea Tallgren

Ciara nai ammattiurheilija Russell Wilsonin, joka on harras kristitty.

Ciara on tunnettu muun muassa Goodies-hitistään. 30-vuotias nainen on jokaisella punaisella matolla yksi illan kuvatuimmista vieraista, omaahan hän huippu-urheilijamaisen treenatun vartalon ja virheettömän kauniit kasvot. Hänet tunnetaan myös erehtymättömästä tyylistään ja myös hänen asuvalintansa nousevatkin monesti otsikoihin. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Nyt Ciara on noussut otsikoihin ihanasta syystä; hän nai kihlattunsa Russell Wilsonin, 27, Englannissa keskiviikkona. Pariskunta alkoi seurustella vuoden 2015 huhtikuussa ja kihlautui tämän vuoden maaliskuussa romanttisella lomallaan Seychelleilla.

Lontoossa lattarilla astellut Ciara näytti morsiamena tyrmäävän upealta Roberto Cavallin suunnittelemassa asussa, joka yhdisteli montaa erilaista tyyliä. Ciara julkaisi häistään kuvan Instagramissaan tekstillä "Me olemme Wilsonit."

Ciara ja hänen miehensä kertoivat avoimesti ennen häitään, että he odottavat seksiä hääyöhönsä asti, koska Wilson on harras kristitty. Pariskunta hehkutti avoimesti hääyötään seuraavana aamuna Snapchatissa. 

- Taidamme jatkosta tehdä paljon sitä, mitä viime yönä teimme, pariskunta hihitteli kameralle. 

Ciaralla on entuudestaan yksi lapsi, Future Sr. Hän on kuitenkin kertonut aikovansa vaihtaa pojan nimen Russell Carrington Wilson Junioriksi miehensä mukaan. 

- Minulla on siihen täysi oikeus. En oikein ymmärrä, miksi suostuin antamaan lapselleni niin typerän nimen, Ciara on kertonut päätöksestään nimetä lapsi isänsä, räppäri Futuren mukaan. 

Lue myös: Morsian keskeytti omat häänsä - yllättävän syyn takia

Lue myös: Häävieraan mekko sai internetin jakautumaan kahtia: Oliko jo liian seksikäs?

Lähteet: Daily Mail ja Report Quickly

Kilpailut

Uusimmat