Kuva: Splash

Caitlyn Jenner harkitsi itsemurhaa: "Sanoin itselleni, että sinulla on ase, lopetetaan tämä tähän"

04.08.2016 16:45 - Senja Rapila

Olympiavoittaja ja seurapiirijulkkis on kuohuttanut maailmaa sukupuolenkorjauksellaan.

Caitlyn Jenner, 66, eli entiseltä nimeltään Bruce Jenner, on yhdysvaltalainen kymmenottelun olympiavoittaja. Vaikka Jenner onkin ollut julkisuudessa ja tullut monelle tutuksi Rikkaat Kardashianit -televisio-ohjelmasta, hän tuli kuitenkin miltei jokaisen tietoon vuonna 2015, kun hän kertoi olevansa transnainen. 

Sukupuolenkorjaus ei kuitenkaan ole tullut mutkitta, sillä julkisuuden tuomat paineet ovat tuoneet oman mausteensa asiaan. Nyt kaunotar on paljastanut, että harkitsi jopa itsemurhaa jossain vaiheessa.

Kun Jenner kävi poistattamassa aataminomenansa ja paparazzit nappasivat hänestä kuvan sairaalan ulkopuolella, Jenner uskoi elämänsä päättyvän siihen. Hän tiesi, että kuva tulisi olemaan jokaisessa lehdessä seuraavana päivänä.

- En pystynyt nukkumaan sinä yönä. Olin ylhäällä vielä kolmelta aamuyöllä, kävelin edes takas käytävillä ja ajattelin, että se kuva on kaikkialla huomenna - ja se on kamalaa. Sanoin itselleni: 'Tiedätkö mikä olisi helppo tie ulos tästä? Mene toiseen huoneeseen, sinulla on ase, lopetetaan tämä kaikki vain tähän', Jenner on kertonut.

Nykyään hän on sitä mieltä, että itsemurhan harkitseminen oli todella typerä ajatus.

- Ajattelin, että mikä kamala tapa päättää oma tarinansa. En halua tarinani päättyvän niin negatiivisella tavalla.

Olemme myös aiemmin uutisoineet siitä, kuinka Caitlyn aloitti hormonihoidot jo 1990-luvulla. Hän lopetti ne kuitenkin tavattuaan ex-vaimonsa Krisin, jonka kanssa hän sai myöhemmin kaksi lasta, Kylien ja Kendallin.

Caitlyn joutui myös poistattamaan hormonihoitojen avulla kasvaneet B-kupin rintansa, kun hän tapasi vaimonsa. Voit lukea siihen liittyvän jutun täältä.

Lähde: Female First

Lue myös: Kardashian-Jenner -klaanin äiti joutui auto-onnettomuuteen

Lue myös: Seurapiirikaunotar Kylie Jenner sai koiranpennun - katso kuvat suloisesta riiviöstä

Kilpailut

Uusimmat