Kuva: AOP

Suicide Squad -elokuvaan pettynyt haastaa tekijät oikeuteen? Syynä poistetut Jokeri-kohtaukset

09.08.2016 17:00 - Senja Rapila

Odotettu Suicide Squad -elokuva oli monelle pettymys.

Juuri elokuvateattereihin tullut, Warner Bros.:in uusi elokuva Suicide Squad on saanut pettyneen vastaanoton niin kriitikoilta kuin faneiltakin. Nyt yksi elokuvan faneista on päättänyt haastaa elokuvan tekijät oikeuteen, koska elokuva ei vastannut hänen odotuksiaan.

Fani on kertonut Reddit-palvelussa, että aikoo haastaa Warner Bros. -yrityksen oikeuteen valheellisesta mainonnasta. Suurin osa trailereissa esitetyistä Jokeri-kohtauksista oli nimittäin leikattu viimeisestä elokuvaversiosta pois. 

"Suicide Squad -elokuvan trailerit näyttivät useita yksityiskohtaisia Jokeri-kohtauksia ja minun tuli maksaa koko elokuvasta, jotta pääsisin katsomaan vain ne kohtaukset, joita mainostettiin trailereissa ja televisiossa. Nämä kohtaukset ovat: kun Jokeri lyö päänsä autonsa ikkunaan, kun Jokeri sanoo 'Anna minun näyttää sinulle leluni', kun Jokeri lyö autonsa kattoa, kun Jokeri tiputtaa pommin kasvojensa eteen ja sanoo 'Hei hei'. Yksikään näistä kohtauksista ei ollut elokuvassa", tuskastunut fani on avautunut.

Hän uskoo, että on oikeutettu korvauksiin, koska hän ajoi noin 480 kilometriä Skotlannista Lontooseen nähdäkseen kyseisen elokuvan mainostetut kohtaukset. Haastehakemuksen vihainen fani aikoo jättää myöhemmin tällä viikolla.

Lähde: Female First

Lue myös: Iloisia uutisia Simpsonit-faneille: Sarjasta erikoispitkä jakso, jossa mukana huippunäyttelijä

Kilpailut

Uusimmat