Kuva: All Over Press

IS: Suomalaisnäyttelijä voitti oikeudenkäynnin: Vuosien kamppailu hometaloriidan kanssa on ohi

12.08.2016 07:45 - Tiina Svensk

Ilta-Sanomien mukaan Pamela Tola ja hänen entinen aviomiehensä saivat mittavat korvaukset hovioikeudessa keskiviikkona.

Näyttelijä Pamela Tola, 34, ja hänen ex-miehensä toimitusjohtaja Pauli Waroma ovat voittaneet Ilta-Sanomien artikkelin mukaan rankan riidan ostamastaan asunnosta. Pariskunta osti vuonna 2009 talon Espoosta, mutta kaupanteon jälkeen talosta paljastui vakava kosteusongelma.

Myyjä kiisti vaatimukset

Pariskunta joutui myymään asunnon purkukuntoisena vuonna 2014: talon hinta oli laskenut 132 000 euroon alkuperäisestä 330 000 euron ostohinnasta. Pariskunta vei asian oikeuteen, ja vaati talon myyjältä hinnanalennusta, kertoo Ilta-Sanomat.

Myyjä kuitenkin kiisti vaatimuksen, mutta kaikesta huolimatta Tola ja Waroma voittivat jutun hovioikeudessa - mittavin korvauksin. Ilta-Sanomien mukaan hovioikeus antoi tuomion asiasta keskiviikkona.

Pariskunta etsi hyväkuntoista kotia

Ilta-Sanomien mukaan Tola oli kertonut hovioikeudessa, että pariskunta oli alunperin etsinyt hyväkuntoista kotia, koska he eivät halunneet ryhtyä korvaustöihin. Hovioikeus määräsikin myyjän antamaan hinnanalennusta jopa 150 000 euroa. Sen lisäksi myyjä joutuu korvaamaan muita kuluja 47 344 euron verran.

Ilta-Sanomien mukaan oikeudessa kiisteltiin myös rakennusluvista, jotka olivat Espoon kaupungin päätöksen mukaan luvanvastaisia. Tola ja Waroma eivät olleet tietoisia tästä päätöksestä. Homeongelmat olivat kuitenkin keskeisin asia oikeudessa, ja sen vuoksi suomalaisnäyttelijä ja hänen ex-miehensä voittivatkin mittavat korvaukset vuodentakaisista kaupoistaan.

Lue myös: Suosittu suomalaisnäyttelijätär: Julkisuudessa ei ole mitään positiivista

Lähde: Ilta-Sanomien paperiversio

Kilpailut

Uusimmat