Kuva: AOP

Cara Delevinge ja Amber Heard käännytettiin strippiklubilta: "Ettekö tiedä, keitä olemme?"

23.08.2016 12:45 - Pauliina Jokinen

Omistajan mukaan huippumalli Cara Delevinge ja näyttelijä Amber Heard käyttäytivät huonosti.

Johnny Deppin ex-vaimo, näyttelijä Amber Heard, 30, nähtiin viime viikon perjantaina tuulettumassa ulkona. Pariskunnan ero on ollut sotkuinen ja se saatiin päätökseen vain muutamia päiviä sitten.

Heard oli ulkona yhdessä ystävänsä, huippumalli Cara Delevingen, 24, kanssa. Näyttävä kaksikko juhli voimaan astunutta eroa Lontoossa.

Naiset yrittivät illan aikana päästä muun muassa strippiklubille, jonka ovelta heidät kuitenkin käännytettiin pois. Klubin omistajan mukaan kaksikko käännytettiin huonon käytöksen vuoksi.

- Toivotamme kaikki tervetulleiksi, kunhan he käyttäytyvät hyvin, mutta Cara ja hänen ystävänsä eivät käyttäytyneet, kuten toivomme asiakkaidemme käyttäytyvän, omistaja Simon Langer kertoi Daily Mailille.

Omistajan mukaan klubi oli myäs hyvin täynnä ja naiset olivat vaatineet sisäänpääsyä jonottamatta. Delevigne ja Heard kieltäytyivät myös maksamasta sisäänpääsymaksua.

- Cara kyseli henkilökunnalta jatkuvasti, eivätkö he tiedä kuka hän on. "Olen Cara Delevigne ja tässä on ystäväni Amber, joka juuri erosi", Langer kertoi tilanteen etenemisestä.

SophistiCats -niminen paikka on yksi Lontoon vanhimmista strippiklubeista.

(kuva: AOP)

Lue myös: Huippumalli Tyra Banksista tulee yliopiston opettaja! "Kyseessä ei ole hymyilemisen kurssi"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat