Kuva: Mikko Räsänen

Maki Kolehmaisen keikkalookki: Lapset repesivät nauramaan asun nähdessään

27.08.2016 10:45 - Senja Rapila

Aikakoneen Alex ja Maki pukeutuivat We Love the 90's -festivaaleilla vaatteisiin, joita he ovat käyttäneet 90-luvulla keikkaillessaan.

Aikakone on kieltämättä yksi 90-luvun suosikkiyhtyeistä. Yhtye esiintyi perjantaina We Love the 90's -festivaalilla runsaalle yleisölle ja sai tanssijalat vipattamaan energisellä esiintymisellään.

Vaikka Sani olikin pukeutunut keikalle seksikkääseen korsettiin, yhtyeen miehet olivat pistäneet parastaan ja kaivaneet vanhat, 90-luvun vaatteet tätä varten esille. Aikakoneen laulaja Alex Ojasti kertoo, että kirkkaankeltaisen kauluspaitansa hän on ostanut vuonna 1996, niinä aikoina kun Keltainen julkaistiin. Lisäksi laulajan retro Diesel-verkkatakki on samoilta ajoilta.

(kuva: Senja Rapila)

(kuva: Mikko Räsänen)

- Löysin ihan iskemättömät ysärilenkkarit ja oli pakko testata! Ompas raskaat kyllä, Alex nauraa ja esittelee massiivisen kokoiset kenkänsä toimittajalle.

(kuva: Senja Rapila)

- Kaikki minun vaatteeni ovat vuodelta 1995. Olen onnellinen siitä, että mahduin näihin, Maki kertoo.

- Voin sanoa, että kun laitoin nämä päälle ja minulla on kolme aikuista tytärtä, niin kyllä he repesivät aika kovasti ja sanoivat, että 'sä oot iskä niin söötti noissa kuteissa'.

(kuva: Mikko Räsänen)

Lue myös: We Love The 90's käynnistyi - Tältä näyttää Culture Beat nykyään

Uusimmat