Kuva: YouTube

Frendit -sarjasta julki hämmentäviä faktoja - mikä olikaan sarjan alkuperäinen nimi?

30.08.2016 17:45 - Mika Parikka

Jo 12 vuotta sitten päättyneestä hittisarjasta paljastuu vielä tänäkin päivänä outoja faktoja.

Vuosina 1994-2004 TV:ssä pyörinyt Frendit oli massiivisen suosittu. Suosiosta kertoo jotain se, että sarjasta julkaistaan vielä tänäkin päivänä vähän väliä mielenkiintoisia uutisia. Nyt on julkaistu yhdeksän uutta faktaa, joita et välttämättäsarjasta tiennyt.

1. Sarjaa kutsuttiin alun perin nimellä Insomnia Café.

2. Rossia näytellyt David Scwhimmer oli ensimmäinen sarjaan palkattu näyttelijä.

3. Koko sarjan näyttelijäkaarti vietiin Las Vegasiin juhlimaan ennen kuin ensimmäinen jakso näytettiin TV:ssä. Ohjaaja James Burrows sanoi näyttelijöille, että se on heidän viimeinen hetki nauttia elämästä tuntemattomina, sillä kun sarja alkaa, he eivät voisi kulkea missään ilman tunnistamista.

4. Phoebe Buffayta näytellyt Lisa Kudrow vihasi kitaransoittoa. Phoebe soittaa vähä väliä kitaraa sarjassa, mutta Buffay ei pitänyt siitä ollenkaan. Nainen jopa ehdotti, että entäpä jos Pheobe soittaisi bongorumpuja. Näin ei kuitenkaan tapahtunut.

5. Sarjassa näkynyt apina Marcel on oikeasti naaras.

6. Näyttelijät luulivat pitkään Matthew Perryn näyttelemää Chandleria homoksi käsikirjoituksen perusteella.

7. Joey oli sarjan loputtua Chandlerille velkaa 120 760 dollaria eli 108 125 euroa. Summa koostuu vuokrasta, ruuasta, puhelinlaskuista ja kaikesta muusta mahdollisesta. Kyllä, joku on tämänkin laskenut.

8. Bruce Willis näytteli sarjassa ilmaiseksi, koska hävisi Matthew Perrylle vedon. Miehet löivät vetoa Koko Potti -elokuvan kuvauksissa, että se olisi avausviikollaan katsotuin elokuva Yhdysvalloissa. Willis ei tähän uskonut, mutta toisin kävi. Mies joutui lahjoittamaan Frendeistä saadun rahasumman hyväntekeväisyyteen.

9. Kaikki kuusi päähenkilöä tienasivat sarjan loppuvaiheessa miljoona dollaria jaksolta.

Toivottavasti Frendit nähdään vielä jonain päivänä televisiossa taikka valkokankaalla. Kysyntää ainakin olisi!

Lähde: Distractify

Lue myös: Musiikin uusi superpari? "Hän on parhaita ystäviäni"

Kilpailut

Uusimmat