Kuva: AOP

Lordi paljasti suosikkihirviönsä - lista suoraan painajaisista

10.09.2016 19:15 - Mika Parikka

Listaa katsoessa ymmärtää nopeasti mistä Lordi on ottanut vaikutteensa.

Aina hyväntuulinen MrLordi on suomalaisten suosikkihirviö. Vuoden 2006 Euroviisuvoiton ensimmäisen, ja toistaiseksi viimeisen, kerran Suomeen tuonut herra on ehkäpä pätevin listamaan maailman parhaat hirviöt.

Kun listaa katsoo, ymmärtää nopeasti mistä koko Lordi -yhtye on ottanut vaikutteensa. Lista on suoraan pikkulasten painajaisista.

Tässä Lordin parhaat hirviöt olkaa hyvät:

1. Freddy Krueger

Krueger on Painajainen Elm Streetillä -kauhuelokuvien sarjamurhaaja. Kruegerin hahmo tunnetaan erityisesti aseena käyttämästään hanskasta, jossa on neljä veistä ”kynsinä”. Kruegerilla oli myös yliluonnollinen kyky tappaa uhrinsa näiden painajaisissa. 

(kuva: AOP)

2. Leatherface

Leatherface on Teksasin Moottorisahamurhat -elokuvissa esiintyvä sarjamurhaaja ja kannibaali. Hahmo murhaa uhrinsa moottorishalla, eikä koskaan esiinny ilman ihmisen nahasta tehtyä naamiota.

(kuva: AOP)

3. Gene Simmons

Kolmannella sijalla on Kiss-yhtyeen laulaja-basisti Gene Simmons. Kiss-keulakuvan lavahahmona on demoni, joka tekee edelleen Lordiin suuren vaikutuksen. Simmonsin tavaramerkkinä voidaan pitää miehen 20cm pitkää kieltä. Kiss on Mr. Lordin suosikkibändi, joten Simmonsin läsnäolo listalla ei varsinaisesti tullut yllätyksenä. 

(kuva: AOP)

Lordin uusi albumi on nimeltään Monstereophonic - Theaterror vs. Demonarchy ja se julkaistaan 16. syyskuuta.

Lue myös: Lordilta uusi kappale - kuuntele Hug You Hardcore

Kilpailut

Uusimmat