Suomalaislaulaja yllättää: Oli Kitt-auton äänenä Suomessa 80-luvulla!

05.10.2016 12:00 - Rea Tallgren

Waldon mukaan hänen isänsä pakotti hänet hommaan.

Waldo spiikkasi Ritari Ässän auton Kittin vuorosanoja kahdeksankymmentäluvulla, paljastaa hän Radio Novan Iltojen Oku Luukkaiselle ja Esko Eerikäiselle

Waldo ei suinkaan lukenut vuorosanoja ohjelmassa, mutta kun autoa kierrätettiin ympäri Pohjoismaita, Waldo tungettiin auton takakonttiin, ja hän jutteli sieltä ihmisille. Mies kiersi takakontissa muun muassa autonäyttelyitä ja esiintyi sirkuksessa.

Miehen oli hommaan potkinut hänen isänsä, joka kierrätti Ritari Ässää esittänyt David Hasselhoffia ja autoa ympäriinsä.

Waldo (kuva: Mikko Räsänen)

"Eikö se oikeasti puhukaan?"

Suurin haaste tuli vastaan Helsingin jäähallilla, jossa järjestettiin Ritari Ässä -tapahtuma. 

- Järjestäjät huomasivat, että halli oli loppuunmyyty ja noin 95 prosenttia vieraista oli lapsia.

Waldon alkuperäinen tehtävä oli istua tummennettuilla ikkunoilla varustetussa autossa ja työntää kasettipesään kasetteja, joissa oli Kitin äänellä valmiiksi nauhoitettuja vastauksia juontajan kysymyksiin. Auton alla oli monitoreja, joista vastaukset kuuluivat.

Waldon mukaan lapsien suuren määrän takia hänen oli pakko esittää Kittiä suomeksi. Hän seisoi siis verhon takana ja vastasi suomeksi juontajan kysymyksiin. Kun Oku ja Esko kysyivät mieheltä, onnistuisiko Kitin imitoiminen vieläkin, antoi Waldo mahtavan taidonnäytteen.

Hän myös kertoi, että autoa oli lupa katsoa poikkeuksellisen läheltä, jolloin tarkkasilmäisimmät näkivät kaiuttimet. Hän muistelee monien aikuisten ihmistenkin olleen todella pettyneitä, kun he ymmärsivät, että auto ei oikeasti osannut puhua.

Kuuntele haastattelu Waldon taidonnäytteen kera yllä olevalta audiolta.

Esko ja Oku äänessä Radio Novan Illoissa arkisin klo 18-22. Retroperjantai Radio Novalla perjantaisin samaan aikaan. Tykkää Radio Novan Illoista Facebookissa tästä

Lue myös: Suomen Talent -ohjelmaa tuomaroiva David Hasselhoff: ”Kauniit tytöt päästämme aina jatkoon”

Lue myös: David Hasselhoff tuhlasi Baywatch-miljoonansa - tilillä vain muutamia tuhansia?

Kilpailut

Uusimmat