Kuva: AOP

Riku Nieminen paljasti ohjelmaideansa, joka ei mennyt läpi - hieman erilaista matkailua

17.10.2016 23:15 - Mika Parikka

Esimerkiksi 19. lokakuuta ensi-iltansa saavaa Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu! -elokuvaa tähdittävä Riku Nieminen paljastaa mikä on hänen viimeisin ohjelmaideansa, joka ei koskaan toteutunut.

Riku Nieminen on näyttelijä, jolla ideoita piisaa. Mies tähdittää tällä hetkellä televisiossa pyörivistä ohjelmista esimerkiksi Robaa ja Nieminen & Lahtinen Showta. 19. lokakuuta saa ensi-iltansa elokuva Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu! jossa Nieminen esittää Antti Holman kanssa pääosia. 

Omia ohjelmaideoita miehellä on paljon. Moni idea on kuitenkin sellainen, että ne eivät ole menneet läpi:

- Niitä on noin 48, Nieminen nauraa. 

Näyttelemisen lisäksi mies vaikuttaa Neljä Ässää -orkesterissa, joka on tuttu näky kaduilta, siis kirjaimelliesti. Neljä Ässää on yksi kovimpia katuorkestereita tässä maassa. Bändiin liittyen Niemisellä oli mielessään matkaohjelma, mutta se ei mennyt seulasta läpi:

- Se on sellainen matkaohjelma, jossa meidän bändi Neljä Ässää kiertäisi maailmaa niin, että me yritettäisiin päästä eteenpäin niillä rahoilla mitä saadaan. Tai sitten liftaamalla tai ihan vaan pummilla, Nieminen selventää. 

Jostain kumman syystä idea on jäänyt vielä toteuttamatta.

- Ei mennyt läpi. Nyt vaan kaikille pomoille terveisiä, olemme liipasimella ja valmiita lähtemään matkaan milloin tahansa, Nieminen suitsuttaa.

Sen lisäksi, että miehellä piisaa omia ideoita, tarjotaan hänelle myös paljon rooleja ja ohjelmia, joihin hän voisi osallistua. Mistä hän on viimeksi kieltäytynyt?

- Aikataulusyistä jouduin kieltäytymään ohjelmasta, jossa oltaisiin menty metsään ja sitä oltaisiin kuvattu. Onneksi en päässyt, koska en ole eräjorma, vaan citykettu. 

Monessa Nieminen on ollut mukana, mutta mihin mies ei missään nimessä suostuisi?

- Big Brother -ohjelmaan en lähtisi sen takia, että tulisin hulluksi. En pysty olemaan 20:n metrin säteellä olevassa kämpässä hirveän pitkään. En ole kotihiiri. Vaikka olisin kipeä, niin pakko käydä edes kaupassa tai jossain ihmisten ilmoilla, tai muuten mulla sekoaa pää, Nieminen päättää.

Lue myös: Riku Nieminen löysi kaksoisolentonsa - erotatko miehet toisistaan?

Kilpailut

Uusimmat