Kuva: Senja Rapila

Aurora ei enää tekisi samoja ratkaisuja kuin 19-vuotiaana: "Äitiys on tuonut tietynlaista harkintaa"

01.11.2016 10:15 - Elisa Jalasjoki

Artisti on juuri julkaissut uuden sinkkunsa.

Pop-laulaja Aurora, 31, on vaimo ja kolmen lapsen äiti. Hän on tehnyt musiikkia pienestä pitäen ja kirjoittanut ensimmäisen kappaleensa jo 12-vuotiaana. Musiikki ei ole naiselle enää pelkästään uravalinta, vaan täysin luontainen tapa ilmaista itseään. 

Tähti kertoi Voice.fi:n haastattelussa esimerkiksi elokuvien inspiroivan häntä kirjoittamaan kappaleita. 

- Yritän kulkea silmät ja korvat auki. Katsomme kotona yhdessä paljon elokuvia, olemme vähän sellaisia elokuvaharrastajia. Niistä voi saada helposti tarinan alkuja, kuten kirjoistakin.

- Ihmiset myös kertovat minulle helposti asioistaan. Olen kai vähän sellainen kenelle avaudutaan. Saatan ottaa kappaleisiini aineksia ihmisten kertomista tarinoista. 

"Tärkeintä on olla läsnä ja kuunnella"

Perhe on artistille erityisen tärkeä, vaikka välillä yhteistä aikaa on hankala löytää kiireisten aikataulujen takia. Aurora haluaa opettaa lapsilleen muun muassa sen, että on erityisen tärkeää osata olla läsnä. 

- Myös muiden kuunteleminen on tärkeää. Tärkeintä ei aina ole se, mitä itse haluaa, vaan se mitä toiset haluavat. Se, että on läsnä ja kuuntelee toisen tarinan, on kaikista tärkeintä, tähti selittää.

Aurora kertoo perhe-elämän ja äitiyden näkyvän väkisin myös musiikinteossa. 

- Tärkeintä on, että äitiys on tuonut esiin tietynlaista harkintaa. Jos mietin itseäni esimerkiksi 19-vuotiaana, niin enää en tekisi samoja ratkaisuja. Nykyään harkitsen todella tarkkaan että millaista musiikia julkaisen ja mitä teen. Minulla on ihan tietyt filtterit siihen, tähti toteaa. 

Auroran tuorein sinkku Spessuu settii ft. Aste julkaistiin 21.lokakuuta.

Lue myös: Räppäri Aste on pohtinut egoilua tuoreen biisinsä myötä: "Se estää ihmisiä kehittymästä"

Kilpailut

Uusimmat