Kuva: AOP

Yksi Hollywood Walk of Fame -kävelykadun tähdistä tuhottiin - syynä palkittuun pettyminen

28.10.2016 19:20 - Senni Loikala

Kuuluisalla kävelykadulla Yhdysvalloissa käynyt mies vandalisoi Donald Trumpin tähden, koska tämä oli järkyttynyt presidenttiehdokkaasta nousseista syytöksistä.

Hollywood Walk of Fame on Los Angelesissa sijaitseva kuuluisa kävelykatu, jonka pinnasta löytyy yli 2500 tähteä. Jokaisessa tähdessä lukee jonkin julkisuuden henkilön nimi, ja tämä on palkinto hänen saavutuksistaan elokuva-, teatteri-, radio-, televisio- ja musiikkialalla. Multimiljonääri ja nykyinen Yhdysvaltojen presidenttivaalien ehdokas Donald Trump sai oman nimensä yhteen tähdistä vuonna 2007.

Nyt Trumpin tähti on tuhottu suositulla kävelykadulla. Fox News uutisoi, että eräs mieshenkilö oli vandalisoinut Trumpin tähden keskiviikkona. Tämän seurauksena tähti oli tuhoutunut kokonaan. Mies pidätettiin torstaina.

Tietojen mukaan mies olisi kertonut, ettei hänen tarkoituksenaan ollut rikkoa tähteä, vaan pelkästään ottaa se mukaansa. Hän olisi tahtonut huutokaupata tähden ja lahjoittaa rahat naisille, jotka ovat kertoneet Trumpin kourineen heitä luvatta.

Hollywood Walk of Fame -kävelykadulla kuvattiin Donald Trumpin tuhottua tähteä. (kuva: AOP)

Tältä Donald Trumpin palkintotähti näytti ennen vandalisointia. (kuva: AOP)

- Jos ihmiset ovat tyytymättömiä johon kuhun palkituista, toivoisimme, että he projisoisivat vihaansa jollakin positiivisemmalla tavalla kuin vandalisoimalla tätä Kalifornian maamerkkiä, kommentoi Leron Gubler, joka on mukana valitsemassa palkittavia henkilöitä kävelykadulle.

- Demokratiamme perustuu lain kunnioittamiseen. Ihmiset voivat muuttaa maailmaa äänestämällä, mutta eivät tuhoamalla yhteistä omaisuutta.

Lue myös: "Hänen rintansa ovat surkeat" - 5 typerintä kommenttia, jotka Donald Trump on sanonut julkkisnaisista

Lue myös: Miltä Donald Trump näyttäisi hipsterinä? Instagram-taiteilija antaa vastauksen

Lue myös: Justin Bieber kieltäytyi miljoonien tarjouksesta - Donald Trumpin rahat eivät kelvanneet

Lähde: Fox News

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat